verkocht2E EXLOERMOND
Zuiderdiep 423

€ 339.500,- k.k.


Tweede Exloërmond - Zuiderdiep 423

Vraagprijs: € 339.500,- k.k.Slapen en baden op de begane grond!Gelegen op een heerlijke locatie met landelijk uitzicht aan de achterzijde en gelegen nabij de voorzieningen van het dorp Musselkanaal staat deze recent gerenoveerde vrijstaande woning op een perceel van 728m² eigen grond. De woning is recent ingrijpend verbouwd en na het aanbrengen van vloer- en wandafwerking en een keuken naar eigen inzicht gereed voor bewoning.Indeling:

Begane grond: entree/hal, slaapkamer (ca. 23m²), kantoor/studeer-/slaapkamer (ca. 8m²), toilet (wandcloset met fontein), badkamer (ca. 2.6m²) v.v. douche en wastafel, royale living (ca. 82.3m²) met opstelplaats voor de keuken en vanwaar een prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen, bijkeuken/berging welke toegang biedt tot kelder, hal met trapopgang en Cv-installatie.

1e Verdieping: ruime overloop, badkamer (ca. 7.3m²) v.v. douchehoek, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator, slaapkamer voorzijde (ca. 13.2m²) met aan weerskanten dakramen en slaapkamer achter (ca. 15.5m²) welke zicht geeft op de living.Goed om te weten:

- Origineel bouwjaar ca. 1927 conform Bagviewer Kadaster, nadien in ca. 1999 naar achter toe uitgebouwd door voorgangers en medio 2020 door huidige eigenaar gerenoveerd;

- Voorzien van dak-, vloer- en gevelisolatie;

- Verwarmd middels CV (Remeha bj. ca. 2020);

- Houten kozijnen rondom grotendeels v.v. isolerende beglazing;

- De totale perceelgrootte is ca. 728m² bestaande uit 1 kadastraal uitgemeten perceel van ca. 602m² en een nog door het kadaster uit te meten perceel van bij benadering ca. 126m² (kosten kadastrale uitmeting worden gedeeld door koper en verkoper);

- De naastgelegen schuur behoort NIET tot deze woning en word thans gebruikt voor opslag;

- Snelle aanvaarding is mogelijk!Omgevingsinformatie:

De woning ligt in het zogenaamde Mondengebied welke zich kenmerkt door landelijke vergezichten, daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 13 km van de woning. In het nabij gelegen Musselkanaal kunt u terecht voor al uw dagelijkse benodigdheden.