koopBUINERVEEN
Hoofdkade 11

€ 159.500,- k.k.


Buinerveen - Hoofdkade 11

Vraagprijs: € 159.500,- k.k.Betaalbaar vrijstaand wonen in een gezellig veendorp met een prachtig landelijk uitzicht vanuit uw terrasoverkapping?

Is dit wat u zoekt? Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u zelf!

Deze vrijstaande woning met vrijstaande garage/berging en terrasoverkapping is gelegen op een kavel van 322m² eigen grond.Netto hypotheeklasten van ca. € 500,- per maand mogelijk, uitgaande van een financiering ter hoogte van de vraagprijs en een 10 jaar vaste renteperiode met volledige aflossing via een annuïteitenhypotheek.Indeling van de woning:

Onderverdieping: kelder (ca. 8m², hoogte 1,68m).

Begane grond: hal (ca. 5m²), woonkamer (ca 31m²) met laminaatvloer en suitedeuren, open keuken (ca. 3,4m²) voorzien van inbouwkeuken met inbouwapparatuur (gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koeler), bijkeuken (ca. 2,6m²) met witgoedaansluitingen, badkamer met toilet, douchecabine en wastafelmeubel.

Verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 10m²) en slaapkamer (ca. 14,2m²).Handig om te weten:

- cv verwarmd (Nefit Topline HR combiketel, bouwjaar 2011);

- geheel voorzien van isolatieglas;

- de vrijstaande garage/berging is lang 6,10m en breed 3,52m (binnenmaten);

- het geheel is gelegen op een kavel van 322m² eigen grond;

- de volgende zaken heeft de verkoper in de afgelopen periode aangepakt:

In 2009 is de verdieping opnieuw ingedeeld en er is eveneens een nieuwe kunststof dakkapel geplaatst;

In 2009 zijn er lateien geplaatst in de westgevel van de woning en zijn de kozijnen in deze gevel vernieuwd;

In 2019 is het dak van de garage en de terrasoverkapping vernieuwd (stalen dakprofielen).Omgevingsinfo:

Buinerveen is een gezellig dorp met ca. 425 inwoners (1-1-2020). De woning is nabij de dorpskern gelegen. Een basisschool ligt op korte afstand van het huis evenals de sportvelden van de plaatselijke voetbalvereniging. Voor dagelijkse voorzieningen ligt Borger op ca. 7 km verder en is de supermarkt in Nieuw-Buinen op ca. 9 km gelegen, het uitgebreide centrum van Stadskanaal ligt op ca. 11 km. Grotere plaatsen als Emmen, Groningen en Assen zijn binnen 25 tot 35 (auto)minuten te bereiken.

Het veendorp heeft een andere vorm dan de andere nabij gelegen dorpen. Dit komt omdat het dorp niet is ontstaan langs een kanaal. De eerste vervening in het gebied vond plaats vanuit Buinen, waarbij het gebied per weg en niet per kanaal werd ontsloten. Haaks op dit oudste deel van het dorp werd later het kanaal vanaf Nieuw-Buinen doorgetrokken. Buinerveen bestaat daardoor uit twee haaks op elkaar staande straten met lintbebouwing.

Het dorp ligt aan de voet van de Hondsrug waar u een prachtig glooiend landschap vindt wat bosrijk is en plaatselijk onderbroken wordt door een heideveld.