verkocht onder voorbehoudMUSSELKANAAL
Schoolkade 54

€ 189.500,- k.k.


Musselkanaal – Schoolkade 54

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Slapen en baden beneden!Gelegen aan vis- en vaarwater met beschikking over een royale kavel van maar liefst ca. 1.315m² eigen grond staat deze knusse en gezellige vrijstaande woonhuis op een gerieflijk plekje. Achter de woning bevindt zich nog een vrijstaande stenen garage alsmede een houten schuur.

De woning beschikt over 3 slaapkamers en een modern afwerkingsniveau op het gebied van sanitair (badkamer en toilet).

Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast, speelse woonkamer met eetgedeelte en trapopgang (totaal ca. 16.2 m²) en semi-open keuken (ca. 6.2 m²), achterhal met achterentree en toegang tot resp. slaapkamer (ca. 9.8 m²), badkamer (ca. 5.2 m²) voorzien van inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel, (separaat) toilet, en bijkeuken (ca. 5.7 m²).

1e verdieping: overloop met dakkapel en 2 slaapkamers (resp. ca. 7 m² aan achterzijde en 5.5 m² aan voorzijde).Extra informatie:

- Bouwjaar ca. 1935 (conform Bagviewer Kadaster); in de loop der jaren verbouwd en gemoderniseerd;

- Deels v.v. dak- en gevelisolatie en grotendeels v.v. isolerende beglazing);

- De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, gasfornuis en afzuiging);

- Verwarmd middels CV Nefit (bouwjaar ca. 2020, eigendom);

- De vrijstaande houten unit is ca. 70 m² groot en beschikt over elektra, voorts zijn er aansluitingen voor gas en water echter zijn deze thans afgesloten;

- De stenen garage is groot ca. 26.8 m².

Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.