verkochtSTADSKANAAL
Hazebroeklaan 3

€ 159.500,- k.k.


Stadskanaal – Hazebroeklaan 3

Vraagprijs: € 159.500,- k.k.Starters opgelet! Wonen voor een netto maandlast van € 495,- *Gelegen nabij voorzieningen staat deze onderhoudsarme tussenwoning met aangebouwde stenen bijkeuken/berging en vrijstaande houten schuur met fraaie tuinoverkapping. De woning is op diverse punten de afgelopen jaren gemoderniseerd en is onderhoudsarm doordat de woning geheel is voorzien van kunststof kozijnen. De privacy biedende achtertuin is ideaal gelegen vanwege de ligging op het zuidwesten. Het geheel is gelegen op een kavel van 133m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op MAANDAG 22 FEBRUARI van 09.00 TOT 13.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet (wandcloset met fonteintje), doorzonwoonkamer (ca. 30m²) met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser), aangebouwde bijkeuken/berging (ca. 6,5m²) v.v. witgoedaansluiting en achterentree.

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 5,1m², 5,1m², 9,5m² en 10,6m²), badkamer (ca. 3,2m²) v.v. inloopdouche en wastafelmeubel.

2e Verdieping (middels vlizotrap bereikbaar): zolder.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1964, de afgelopen jaren op diverse punten gemoderniseerd;

- Voorzien van gevelisolatie alsmede isolerende beglazing;

- Onderhoudsarm door de toepassing van kunststofkozijnen;

- Verwarmd middels CV (Vaillant, bouwjaar ca. 2000);

- in de zonnige tuin staat een vrijstaande houten schuur (3,5m x 2m) met een terrasoverkapping (3,70m x 3,40m)

- Ideaal als starterswoning!* betreft een indicatieve maandlast, netto per maand bij een termijn van 30 jaar tegen de thans geldende rente, aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op maandag 22 februari) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.