verkochtSTADSKANAAL
Sportterreinstraat 4

€ 225.000,- k.k.


Stadskanaal – Sportterreinstraat 4

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Slapen en baden op de begane grond mogelijk!Karakteristiek wonen in deze vrijstaande jaren '30 woning met aangebouwde serre/tuinkamer en vrijstaande garage. De woning is gelegen op een perceel van 327m² eigen grond. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de tuinkamer is gerealiseerd met als doel om deze ooit als slaapkamer op de begane grond te kunnen gebruiken.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en meterkast, royale woonkamer (ca. 27.8m²) met elektrische haard, bijkeuken/wasruimte (ca. 6.2m²) met toegang tot badkamer (ca. 1.5m²) met douche en wastafel, separaat toilet, woonkeuken (ca. 13m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling, serre/tuinkamer (ca. 17m²) met schuifpui naar het terras.

1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 10.6m² aan voorzijde en 9.6m² aan achterzijde), bergruimte (ca. 6m²).

2e Verdieping: middels losse streektrap te bereiken zolder (ca. 10.7m²).Handig om te weten:

- Origineel bouwjaar ca. 1936;

- Voorzien van gevelisolatie en gedeeltelijk dakisolatie (platte dagen geheel, schuine daken gedeeltelijk);

- Voorzien van isolerende beglazing met deels voorzetramen;

- Kozijnen boven in de voorgevel zijn van kunststof alsmede de kozijnen van de serre;

- Verwarmd middels CV (Vaillant bj. ca. 2013, lease);

- De garage is groot ca. 20.7 m²;

- Notariskeuze is Dijkstra Jansen Bergman notarissen te Stadskanaal. Bij voornoemd notariaat zal de overdracht plaatsvinden.Omgevingsinformatie:

Stadskanaal heeft een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.