verkochtBORGER
De Molenborg 3

€ 250.000,- k.k.


Borger – De Molenborg 3

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Wilt u graag wonen op loopafstand van de centrumvoorzieningen en houdt u van een uitzicht die de levendigheid laat zien van komende en gaande mensen? Kom dan een kijkje nemen bij dit prima onderhouden appartement op de begane grond. Door de ligging en de erker op het noorden kunt u altijd ongestoord naar buiten kijken en hoeft er u niks te ontgaan van de levendigheid van Borger.Het appartementencomplex van 24 woningen (18 koopappartementen en 6 huurappartementen) is fraai gesitueerd op de hoek van de Buinerstraat en Molenstraat. Het complex is rolstoeltoegankelijk ingericht (volautomatische deuren bij de voor- en achterentree) en veilig doordat iedere bezoeker zich meldt bij een videofoon-installatie (u kunt in uw appartement via de camera zien wie er bij u aanbelt).

Het gebouw heeft een lift die u makkelijk in de parkeerkelder brengt waar u een eigen parkeerplaats en eigen berging vindt.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op VRIJDAG 4 DECEMBER a.s. van 13.30 tot 16.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling van het appartement:

hal, toilet met fonteintje. woonkamer (ca. 38m²) met erker, open keuken voorzien van apparatuur (o.a. v.v. afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en inductiekookplaat), bijkeuken (ca. 3m²) met witgoedaansluitingen en ruimte voor extra koelkast of vriezer, slaapkamer (ca. 14m²) met aansluitend badkamer (ca. 6m²) met douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet, slaapkamer (ca. 8,9m²).

Buiten: vanuit de woonkamer kunt u uw eigen terras (ca. 5m²) betreden.Handig om te weten:

- het appartement is nieuw opgeleverd in 2004;

- het appartement is prima geïsoleerd;

- het appartement wordt verwarmd met een eigen cv-ketel en is voorzien van een terugwin-installatie (helpt mee om om de stookkosten laag te houden);

- de berging (ca. 6,7m²) biedt ruimte aan uw fietsen en andere spullen die u niet dagelijks gebruikt;

- in de parkeerkelder is een eigen parkeerplek te vinden voor uw auto;

- de bijdrage voor de vereniging van eigenaren (VVE) bedraagt ca. € 195,- per maand;

- de VVE heeft een 10-jaren onderhoudsplan, is in geschreven in de Kamer van Koophandel heeft een bestuur en vergadert 1 maal per jaar en laat zich op administratief- en bouwkundig terrein ondersteunen door MVGM.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op vrijdag 4 december) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinfo:

Borger (ca. 4700 inwoners) is kleinschalig maar rijk aan voorzieningen. Zo beschikt het o.a. over diverse scholen, bibliotheek en een complete aanbod aan winkels (landelijke ketens, maar ook lokale speciaalzaken) op loop- en fietsafstand.

Verder heeft Borger meerdere huisartspraktijken, een tandartspraktijk en een apotheek.

Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied, met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Sportieve ontspanning

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden en is de regio zeer geliefd bij (race)fietsers en mountainbikers. Ook zijn er een aantal maneges in de omgeving.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde ‘Hunebedcentrum’, cultuurpodium "VANSLAG" en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Emmen en Stadskanaal (op ca. 16 km afstand) en Assen (op ca. 20 km afstand).

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken, of binnen 30 autominuten.