verkochtSELLINGEN
Westerkamp 16

€ 189.500,- k.k.


Sellingen – Westerkamp 16

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Gelegen op een perceel van ca. 630 m² eigen grond staat deze ruime vrijstaande woning met vrijstaande houten garage. De woning is gebouwd in ca. 1949 en beschikt over 3 slaapkamers. De tuin is op het zuiden georiënteerd en naast de garage is nog een carport gerealiseerd.De staat van onderhoud is redelijk goed en na enige modernisering en aanpassing naar eigen smaak is de woning redelijk vlot te betrekken en een aanvaarding op korte termijn behoort tot de mogelijkheden.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op vrijdag 5 maart a.s. van 12.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Begane grond:entree/hal met trapopgang en toilet, keuken in L-vorm (ca. 5.7 m²) met enige inbouwapparatuur, woonkamer (ca. 30.9 m²) met schuifpui naar terras, achterhal/bijkeuken met cv-installatie.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 14.7 m², 11.3 m² en 6.4 m²) en badkamer (ca. 3.1 m²) voorzien van inloopdouche en vaste wastafel.

2e Verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolder (ca. 14.7 m²).Extra informatie:

- Bouwjaar voorhuis is ca. 1949;

- Houten kozijnen grotendeels v.v. isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit bj. ca. 2015);

- De keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis en afzuiging;

- Achter de woning staat een stenen schuurtje (ca. 8.2 m²);

- Voorts een ruime houten garage (ca. 22.2 m²) met daarachter een werkplaats (ca. 11.4 m²) en een zolder (ca. 14.5 m²) welke via een vaste trap buitenom bereikbaar is;

- In de tuin bevindt zich nog een houtstek.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op 5 maart) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN, WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsformatie:

Het esdorp Sellingen wordt ook wel de parel van Westerwolde genoemd. Het dorp heeft de nodige basisvoorzieningen. Voor de uitgebreide voorzieningen liggen plaatsen als Ter Apel, Stadskanaal en Groningen op korte afstand.

Westerwolde ligt in Groningen maar lijkt eigenlijk meer op Drenthe en is misschien nog wel mooier. De prachtige vergezichten en glooiingen in het landschap blijven boeien. De vele natuurgebieden nodigen uit tot bijvoorbeeld heerlijke wandelingen of fietstochten.Er is bij deze woning geen Lijst van Zaken en Vragenlijst deel B opgemaakt.In verband met de afwikkeling van een nalatenschap dient de overdracht plaats te vinden bij Dijkstra Jansen Bergman te Stadskanaal.In de koopovereenkomst (type: goede doelen koopakte van de NVM) zullen de volgende artikelen worden opgenomen:artikel ** Ouderdomsclausule

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.artikel ** Notariskeuze

In verband met de afhandeling van de nalatenschap van de verkoper van de woning dient de overdracht plaats te vinden bij Dijkstra Jansen Bergman te Stadskanaal.artikel ** Oplevering

Koper en verkoper zijn overeengekomen dat de oplevering van de woning kan geschieden in de staat zoals deze zich op de datum van overdracht bevindt. Verkopers hebben de vrijheid de inhoud van de woning geheel of gedeeltelijk mee te nemen, te verkopen of achter te laten, zulks naar wens van verkoper.artikel ** Verkoper zelf nimmer bewoond

Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.artikel ** Uitsluiten aansprakelijkheid erfgenamen.

**.1. Aangezien de onderhavige verkoop betreft een verkoop door de erfgenamen ter vereffening van het vermogen van de erflater wordt door de erfgenamen aan koper geen enkele vrijwaring, garantie of toezegging verstrekt met betrekking tot de aanwezigheid, hoedanigheid, of de kwaliteit van het verkochte, hoe ook genaamd.

**.2. Het voorgaande impliceert onder meer dat door de erfgenamen alle risico’s ter zake van het registergoed worden uitgesloten en geen garanties worden gegeven waarvoor bij verkoop en levering van registergoederen gebruikelijk garanties worden verleend, onder meer doch niet limitatief:

**.3. Met betrekking tot het verkochte doet koper hierbij uitdrukkelijk afstand van iedere vordering jegens erfgenamen ter zake van eventueel bodem- en/of grondwatervervuiling, daaronder begrepen een vordering ter vergoeding van de schade uit welke hoofde dan ook die koper mocht lijden ten gevolge van saneringsmaatregelen van zijde van de overheid.

**.4 Koper verklaart de uitsluiting van alle risico’s en het niet afgeven van voormelde garanties te aanvaarden.

**.5 Dit artikel 26 zal in de akte van levering tussen verkopers en kopers worden vermeld als kwalitatieve verplichting.