verkochtGASSELTE
Ericapark 27

€ 195.000,- k.k.


Gasselte – Ericapark 27

Vraagprijs: € 195.000,- k.k.Slapen en baden op de begane grond!Gelegen in een autoluwe woonwijk van het gezellige Hondsrugdorp Gasselte staat deze halfvrijstaande semi-bungalow met vrijstaande stenen garage op een perceel van ca. 391m² eigen grond. De privacybiedende tuin is voorzien van een aluminium overkapping en het geheel is netjes onderhouden.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, meterkast, toilet en badkamer (ca. 1.7m²) v.v. douche en wastafelmeubel, straatgerichte woonkamer (ca. 26m²) met vaste kast en deels v.v. spanplafond, vanuit de hal toegang tot slaapkamer (ca. 11.1m²) met vaste kast, keuken (ca. 6.8m²) met inbouwkeuken, bijkeuken (ca. 8.2m²) met achterentree.

Verdieping: overloop met veel bergruimte, slaapkamer (ca. 12.5m²) voorzien van dakkapel.Overige informatie:

- Bouwjaar 1972 (conform Bagviewer Kadaster);

- Huidige eigenaar heeft het dak na-geïsoleerd alsmede de vloer voorzien van isolatie (Tonzon);

- Houten kozijnen rondom (behoudens 1 kozijn woonkamer) voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit Topline 2010, eigendom);

- Woning beschikt over 7 zonnepanelen (eigendom, geplaatst in ca. 2013);

- Naast de woning staat een vrijstaande houten schuur (ca. 15.2m²).Omgevingsinformatie:

Gasselte heeft een zeer fraaie centrale ligging midden op de Hondsrug tussen Gieten en Borger op het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

De bosrijke omgeving biedt een breed scala aan wandel- en fietsmogelijkheden in de diverse natuurgebieden. Tevens is een 18-holes golfbaan op korte afstand gelegen.

Verder heeft Gasselte diverse voorzieningen, o.a. bakker, basisschool, sportaccommodaties en diverse restaurants. Ook is Gasselte uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen, Assen en Stadskanaal.