verkochtNIEUW-BUINEN
Beukenlaan 4

€ 115.000,- k.k.


Nieuw-Buinen - Beukenlaan 4

Vraagprijs: € 115.000,- k.k.In een rustige woonomgeving, staat deze door de toepassing van kunststof kozijnen, onderhoudsarme tussenwoning met 2 vrijstaande schuren, achterom en besloten tuin. Het geheel is gelegen op 221m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op woensdag 9 december a.s. van 13.30 tot 16.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en trapkast, toilet, doorzonwoonkamer (ca. 24m²), keuken (9m²) voorzien van keukenblok met diverse inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap en oven) en achterentree.

1e Verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 2 met een vaste kast (resp. ca. 11,70 m², 11m², en 4.5m²), badkamer v.v. douche en wastafel.

2e Verdieping (middels vlizotrap bereikbaar): zolder.Extra informatie:

- Bouwjaar 1960;

- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;

- Onderhoudsarm door de toepassing van kunststof kozijnen;

- Verwarmd middels centrale verwarming (Intergas combiketel HR, bouwjaar 2003);

- In de tuin treft u 2 schuren (7x3,5m en 3x4m);

- Notariskeuze is notariaat Veldkamp en Prins te Borger. Bij voorgenoemd notariaat zal de overdracht plaatsvinden.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS 9 december AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.