onder bodMUSSEL
Bovensteveenweg 3

€ 200.000,- k.k.


Mussel - Bovensteveenweg 3

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.In rustige woonomgeving buiten de kern van het dorp Mussel staat deze sfeervolle jaren '30 woning met vrijstaande houten garage op een perceel van ca. 617m² eigen grond. De diepe en op het zuidwesten georiënteerde achtertuin biedt vele uren zonplezier en is voorzien van nette bestrating.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op VRIJDAG 9 OKTOBER a.s. van 15.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en meterkast, woonkamer (ca. 25m²) met karakteristieke erkeruitbouw aan voorzijde, keuken (ca. 10.7m²) en toegang naar de kelder, achterhal met toegang tot de in 2019 gerealiseerde badkamer (ca. 4.1m²) met wastafelmeubel en inloopdouche, bijkeuken met cv-opstelling, toilet (wandcloset met fontein).

1e Verdieping: overloop met toilet, 3 slaapkamers (resp. ca. 13.2m² aan voorzijde en 8.7m² en 8.3m² aan achterzijde.

2e Verdieping: middels luik in het plafond te bereiken zolder.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1935, in 2019 is de badkamer vernieuwd;

- Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing;

- Gedeelte van de schuur is voorzien van isolatie;

- De keuken is v.v. gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser;

- Verwarmd middels CV, type Nefit HR, bouwjaar 2016.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op vrijdag 9 oktober) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinformatie:

Mussel is een klein dorp met ca. 1000 inwoners. De omgeving kenmerkt zich als een mooie vrije, vrije landelijke omgeving met prachtige vergezichten over de landerijen. In het dorp zelf is een supermarkt aanwezig en voor verdere dagelijkse benodigdheden liggen plaatsen als Musselkanaal en Stadskanaal op slechts een paar autominuten afstand.