verkochtNIEUW-BUINEN
Sportlaan 44

€ 172.500,- k.k.


Nieuw Buinen, Sportlaan 44

Vraagprijs: € 172.500,- k.k.Op zoek naar een prima onderhouden halfvrijstaande woning gelegen op een fraaie hoekkavel, met vrij zicht over een voorgelegen speeltuin en naastgelegen groenstrook en behoort een royale, robuust gebouwde garage/berging (ca. 4x 32m²) tot uw woonwensen? Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u zelf van deze mooie woonplek. De woning is onderhoudsarm door de toepassing van grotendeels kunststofkozijnen.Indeling:

Begane grond (laminaatvloeren): hal (ca. 7m²) met trapopgang, meterkast en kelderkast, toilet met wandcloset, L-vormige woonkamer (ca. 35m²) met open keuken voorzien van apparatuur (o.a. voorzien van 6-pits gaskookstel met elektrische oven, afzuigkap, koeler, vriezer en vaatwasser).

1e Verdieping: overloop (ca. 3m²), slaapkamer (ca. 6,7m²) met vaste kast en balkonopgang, slaapkamer (ca. 13,6m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 11,9m²), badkamer (ca. 4,3m²) met douchehoek en wastafel.

2e Verdieping: zolderberging.Handig om te weten:

- nagenoeg geheel v.v. kunststof kozijnen met op de begane grond isolerende beglazing;

- tuindeuren in de woonkamer;

- rolluiken rondom, uitgezonderd de tuindeuren en voordeur;

- Extra tuin door ligging op een hoekperceel (in totaal is de kavel 242m² eigen grond);

- Ligging in een kindvriendelijke woonomgeving met schuin tegenover de woning een speelplaats;

- Elektra is geheel vernieuwd in 2002 en uitgebreid in 2017 ten bate van de garage/berging;

- Verwarmd middels Nefit Trendline 24 CW 4 (17-10-2016, huurketel kosten per maand ca. € 32,-) .I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op woensdag 16 september) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Verkoper heeft de volgende zaken voor u aangepakt:

2020: wanden en plafonds woonkamer, trapopgang en overloop geschilderd;

2020: plafond in de gang gestukadoord;

De afgelopen 10 jaar zijn de volgende zaken aangepakt:

- tuin opnieuw aangelegd (tot 2 maal);

- plafond woonkamer opnieuw gespackt;

- vorig jaar lekkage gehad in het toilet daarom is er een nieuwe riolering tot aan het gemeenteriolering aangelegd, toilet aangepast;

- schuur bijgebouwd (2017), elektrische deur geplaatst in 2018;

- rolluiken geplaatst;

- schoorsteen opnieuw gemetseld;

- 11 jaar geleden keuken door voorganger vernieuwd;Omgevingsinfo:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.