verkochtVALTHERMOND
Zuiderdiep 125

€ 94.500,- vrij op naam


Valthermond - Zuiderdiep 125

Vraagprijs: € 94.500,- V.O.N.Unieke kans voor de zelfbouwer!Naar eigen smaak en believen (met inachtneming van de bestemmingsplanregels van de gemeente Borger-Odoorn) een vrijstaand woonhuis te realiseren op deze heerlijk royale kavel van maar liefst 1.411m² eigen grond. De kavel is gelegen in de karakteristieke lintbebouwing van het dorp Valthermond met haar weidse vergezichten.Op de locatie heeft tot in 1992 een winkelpand gestaan welke o.a. dienst deed als meubelzaak. Sedert de brand in 1992/1993 heeft het terrein braak gelegen. Huidige eigenaren beschikken over een asbestinventarisatierapport alsmede een schonegrondverklaring.- Verkopers hebben gekozen om de kavel "vrij op naam" aan te bieden hetgeen inhoudt dat de 6% overdrachtsbelasting voor hun rekening komt alsmede de door notariaat Veldkamp & Prins te Borger op te stellen akte van levering;

- Koper dient zelf de kosten voor een eventuele hypotheekakte te dragen;

- Koper dient zelf zorg te dragen voor het bouwrijp maken van de kavel;

- Verkopers hebben de bomen op de kavel bewust laten staan in verband met de sfeer en natuurlijke schaduw. Het staat koper natuurlijk vrij deze alsnog te kappen (kapvergunning benodigd).Omgevingsinformatie:

De dorpskern van Valthermond ligt op circa 7 minuten fietsen van het woonhuis en in het dorp is een supermarkt aanwezig, alsook horeca, basisonderwijs, diverse sportverenigingen, een openluchtzwembad, enkele kerken en een apotheekhoudende huisarts. Stadskanaal en Emmen liggen in de directe nabijheid. In deze grote plaatsen vindt u alle uitgebreide voorzieningen.

Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 8 km van dit object gelegen.