onder bodGASSELTERNIJVEENSCHEMOND
Noordzijde 99

€ 275.000,- k.k.


Gasselternijveenschemond - Noordzijde 99

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.BELANGSTELLENDEN, LET OP: HET OPEN HUIS IS VERPLAATST VAN 16 NAAR 23 SEPTEMBER!Karakteristiek wonen met veel schuurruimte en het wooncomfort van nu?Kom dan kijken bij deze vrijstaande woning met aangebouwde schuren, terrasoverkapping en royaal perceel van liefst ca. 1583m² eigen grond. Het originele bouwjaar van de woning is ca. 1922 maar doordat er in 2015 sprake is geweest van brand is de woning geheel opnieuw opgetrokken behoudens de buitenmuren, denkt u o.a. aan: nieuw dak, nieuwe vloeren, kunststof kozijnen rondom, elektra vernieuwd, cv-installatie vernieuwd, keuken, badkamer.De ruime kavel en evenals de royale schuren lenen zich uitstekend voor het houden van kleinvee of voor een ruimtevergende hobby.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op WOENSDAG 23 SEPTEMBER a.s. van 15.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Kelder: bereikbaar vanuit de hal.

Begane grond: zijentree, woonkamer (ca. 18.5m²) met vaste kast, royale woonkeuken (ca. 29.3m²) voorzien van moderne inbouwkeuken, hal met trapopgang en keldertoegang, vanuit de woonkamer voorts naar de badkamer (ca. 3.5m²) met wastafelmeubel en douchecabine, separaat toilet, bijkeuken met achterentree en binnendoor naar de schuur/garage en vandaar uit binnendoor naar de schuur.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 14.4m² aan achterzijde en ca. 12.1m² aan voorzijde).Handig om te weten:

- De woning is gebouwd omstreeks ca. 1922 (volgens BAG Viewer) en na brand in 2015 grotendeels herbouwd;

- Verwarmd middels CV: Atag, bouwjaar 2015;

- Voorzien van dakisolatie (Unidek) en nieuwe vloeren met vloerisolatie in 2015;

- De gevels zijn nageïsoleerd;

- De woning is sfeervol verbouwd met oog voor detail en beschikt over een modern wooncomfort;

- De keuken beschikt over: gaskookplaat, afzuiging, vaatwasser en oven;

- Onderhoudsarm door de toepassing van kunststof kozijnen, dakgoten en boeidelen;

- De garage is groot ca. 30.8m² (4.1 m¹ x 7.5 m¹);

- De schuur is groot ca. 77.4m² (12.8 m¹ x 6 m¹).I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op woensdag 23 september) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinfo:

Gasselternijveenschemond is een klein dorp met ca. 750 inwoners. Het ontstaan is vooral te danken aan het zijkanaal dat werd gegraven tussen Stadskanaal en Gasselternijveen, voor de afwatering en het vervoer van veen. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u prima terecht in Stadskanaal. Dit is op ca. 5 autominuten gelegen. Hier treft u ook het voortgezet onderwijs aan. Middels het openbaar vervoer zijn plaatsen als Assen en Groningen ook prima te bereiken. In het dorp treft u het Bakkersbos (Het Drentse Landschap) aan. Dit bos strekt zich uit over de lengte van het dorp en is gesitueerd tussen het dorpslint. en de provinciale weg. Hier kan men prima wandelen over de diverse paden en genieten van een grote diversiteit aan flora en fauna.

Ten noorden van de provinciale weg ligt de oude spoorbaan met parallel daaraan gelegen het Boerenbos van ca. 250 hectare natuurgebied.