verkochtBORGER
Torenes 4

€ 189.500,- k.k.


Borger - Torenes 4

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Zoekt u een levensloopbestendige woning in het centrum van Borger met eigen garage, caravan/camper stalling en knusse tuin, dan is deze woning zeker een kijkje waard!Deze goed onderhouden halfvrijstaande semi-bungalow ligt achter het dorpsplein, op loopafstand van alle voorzieningen maar zeker niet in de hectiek. De woning maakt een sfeervolle indruk en beschikt over 2 slaapkamers op de begane grond. Buiten treft u een knusse op het westen georiënteerde tuin alsmede een vrijstaande houten garage en caravan/camper stalling. Dit alles op een kavel van 280 m² eigen grond.Indeling:

Begane grond (geheel v.v. van laminaatvloer): hal/entree met trapopgang, woonkamer (ca. 17m²) met sfeervolle houtkachel, woonkeuken (ca, 9.8m²) met keukenopstelling v.v. van apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koeler en oven), bijkeuken met cv-, witgoedopstelling en achterentree, 2 slaapkamers (resp. ca. 7.5m² en 12.9m²), badkamer met douchehoek, wastafel en toilet, vaste trap naar de verdieping.

Verdieping:(stahoogte in de nok) overloop, slaapkamer (ca. 7.7m²).Goed om te weten:

- bouwjaar 1969:

- verwarmd middels CV, Intergas HR combi bwjr 2017:

- in 2005 geheel v.v. van aluminium kozijnen en deuren met isolatieglas;

- de buurt kenmerkt zich als een gezellige, betrokken straat met indien gewenst een actieve buurtvereniging en echt Drents noaberschap.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.