verkochtASSEN
Ellen 67

€ 125.000,- k.k.


Assen - Ellen 67

Vraagprijs: € 125.000,- k.k.Wonen in een fraai, sfeervol en goed onderhouden hoekappartement met een prachtig uitzicht op het Lariksbos? Kom dan kijken en overtuig u van de mogelijkheden en de prachtige ligging van dit appartement.Het appartement bevindt zich op de derde etage van de Ellen-flat, die recentelijk volledig is gerenoveerd tot een nul-op- de-meter complex. Zo is het complex voorzien van een groot aantal zonnepanelen en is rondom een isolerende schil geplaatst met driedubbele beglazing.De Ellen-flat beschikt over een centrale hal met lift, trappenhuis en een intercominstallatie. In de kelder bevindt zich een privéberging die behoort bij het appartement.Indeling appartement:

hal, woonkamer (ca. 16,5m²), serre (ca. 4m²), slaapkamer (ca. 10m²), vanuit de hal is er toegang tot de keuken (ca. 5,1m²) voorzien van keukenblok met inductiekookplaat, koel-/vriescombinatie en wasmachineaansluiting, slaapkamer (ca. 7,5m²), badkamer (ca. 2,3m²) v.v. hoekbad met douche en wastafel, toilet met wandcloset.Handig om te weten:

- Volledig gasloos wonen;

- Volledig geïsoleerd en voorzien van driedubbel glas;

- Energielabel A;

- Nul-op-de-meter;

- Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 310,- (hierin is een gedeelte opgenomen voor de rente en aflossing van de financiering voor de NOM-renovatie alsmede de kosten voor het energieverbruik. Een deel van deze bijdrage is fiscaal aftrekbaar aangezien het hypothecaire rente betreft).Omgevingsinformatie:

De wijk "Lariks" is gelegen ten noord-westen van het centrum van Assen. De wijk kent een goede ontsluiting ten opzichte van de westelijke rondweg en beschikt over diverse busverbindingen. De dagelijkse voorzieningen zijn te vinden in winkelcentrum Nobellaan.