onder bodVALTHERMOND
Noorderdiep 449

€ 167.500,- k.k.


Valthermond – Noorderdiep 449

Vraagprijs: € 167.500,- k.k.Wilt u elke dag genieten van een prachtig landelijk uitzicht en is een slaap- en badkamer op de begane grond belangrijk voor u? Kom dan kijken bij deze keurig bewoonde half vrijstaande woning met vrij landelijk uitzicht voor het huis en een vrije ligging achter het huis aan een gemeentelijke groenstrook.In landelijke omgeving gelegen een keurig bewoonde half vrijstaande woning met aanbouw, garage/berging, houten schuur en keurig aangelegde zonnig georiënteerde tuin. Het geheel is gelegen op een kavel van 385m².Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 7m², hoogte 1,64m), bereikbaar middels een luik in de woonkamer.

Begane grond (vrijwel geheel voorzien van laminaatvloeren): hal (ca. 7m²) met trapopgang, L-vormige woonkamer (ca. 22m²), woonkeuken (ca. 19m²) met inbouwapparatuur (o.a. voorzien van gaskookplaat, oven en afzuigkap), toilet, badkamer (ca. 5m²) met dubbel wastafelmeubel en halfronde douchecabine, bijkeuken (ca. 3,7m²) voorzien van witgoedaansluitingen, slaapkamer (ca. 12m²) met inbouwkast.

Verdieping (geheel voorzien van laminaatvloeren): overloop (ca. 3m²) met vaste kast, 2 slaapkamers (respectievelijk ca. 10m² en 8m²) en berging in de knieschotten.Handig om te weten:

Verkoper heeft voor u vanaf 2006 de volgende zaken al aangepakt:

- 1996: nieuwe elektrische meterkast geplaatst;

- 2011: spouwmuurisolatie in het voorhuis, nieuwe cv-ketel geplaatst;

- 2012: nieuwe voegen in het voorhuis;

- 2018: na blikseminslag is het gehele binnenwerk van de cv-ketel vernieuwd;

- 2019: dakbedekking op de schuur en de aanbouw vernieuwd;

- 2020: bestrating van de inrit opnieuw gelegd.Verder handig om te weten:

- bouwjaar 1938;

- er zijn lichtkoepels geplaatst in de keuken en badkamer (te openen);

- er zijn 2 praktische bijgebouwen, te weten een vrijstaande houten tuinschuur (ca. 7m²) en een in spouw opgetrokken stenen garage/berging (ca. 21m²).Voorzieningen in Valthermond en nabije omgeving:

- (Openbaar) vervoer; bushalte aan het Zuiderdiep, (nieuwe) oprit N34 op 12 km (richting Zwolle en Groningen), de N34 is deels verdubbeld en wordt in de toekomst verder verdubbeld.

- Meerdere basisscholen in het dorp gesitueerd;

- Kinderopvang.

- Supermarkt, bloemenzaak (tevens Postnl punt), snackbar, Chinees restaurant.

- Openluchtzwembad, voetbal, diverse binnensporten in het dorp.

- MFA met bibliotheek, GGD/jeugdzorg, sporthal.

- Concertboerderij ‘Onder de Linden’ in het dorp.

- Golfbaan en manege op 9 km aan de weg Valthe-Exloo.

- Natuur binnen handbereik met fiets- en wandelmogelijkheden (bos in Exloo/Valthe/Odoorn op 7 km, natuurgebieden Zoersche Landen en Kwabsche Kuilen aan de voet van de Hondsrug op 4,5 km).

- Emmen op 18 km: treinstation (2 x per uur richting Zwolle), busstation, middelbaar onderwijs en NHL Stenden Hogeschool, nieuw overdekt zwembad Aquarena, Wildlands, Atlastheater, Rensenpark, winkelcentrum, groot aanbod aan sportvoorzieningen etc.

- Gezellige dorpen Borger en Ter Apel op (resp. 19km en 8km) met winkels, cultuur, vrijetijdsbesteding, natuur. In Borger en Ter Apel is het parkeren gratis.

- Veel boerderijen in de omgeving verkopen "aan huis" biologische producten rechtstreeks van de boerderij, zoals zuivel, vlees, groente, aardappelen, eieren, bloemen, ijs. Goed en gezond! En leuk voor kinderen.