verkochtMUSSELKANAAL
Sluiskade 99

€ 250.000,- k.k.


Musselkanaal – Sluiskade 99

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Wilt u rustig vrijstaand wonen aan vaar- en viswater, in een onderhoudsarme woning met slaap- en badkamer op de begane grond en een hobby- en 2 slaapkamers en een extra badkamer op de verdieping?

Kom dan kijken bij deze woning en ervaar zelf het genot van ruimte in en rond het huis met o.a. een eigen inrit, 2 royale bijgebouwen en een mooie diepe zonnig georiënteerde tuin op het zuidwesten waar u altijd een zon- en schaduwplek kunt vinden.

Het geheel is gelegen op een kavel van 735m² eigen grond. De woning is in 2009 vergroot door een opbouw op het achtergedeelte en in 2012 vergroot door op de begane grond een rolstoeltoegankelijke bad- en slaapkamer aan te bouwen.

Indeling:

Begane grond: hal (8m²), kelder (ca. 5m²), woonkamer (ca. 26m²) voorzien van haardpartij en semi-open keuken (ca. 5m²) met moderne inbouwkeuken voorzien van 6-pits gaskookstel en oven, royale bijkeuken (ca. 18m²) met tegelwanden en witgoedaansluitingen, toilet, doucheruimte (ca. 8,6m²) met wandcloset, royale douche en wastafel, slaapkamer (ca. 16m²).

Verdieping: overloop (ca. 3,6m²), slaapkamer (ca. 11,4m²), 2de badkamer (ca. 4m²) met douchecabine, ligbad en wastafelmeubel, hobbykamer (ca. 12m²), slaapkamer (ca. 21m²).Handig om te weten:

De volgende zaken heeft de verkoper voor u aangepast:

- In 2009 is de verdieping vergroot door een opbouw op de oorspronkelijke aanbouw, verder is het dak geïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen, tevens zijn de goten vernieuwd (kunststof);

- In 2012 is een slaapkamer en badkamer gerealiseerd op de begane grond (rolstoeltoegankelijk);

- In 2012 is eveneens de cv-ketel vernieuwd (Remeha Calenta CW5);

- In 2016 is de woning, op één dakraam na, geheel voorzien van kunststofkozijnen;

- In 2017 is de meterkast vernieuwd evenals de keuken.Verdere info:

- De douche op de verdieping is sinds 2012 niet meer gebruikt;

- Er zijn 2 bijgebouwen te weten:

1. een stenen schuur met houten afwerking aan de voorzijde, waarin een berging (ca. 22m²) aan de voorzijde is te vinden en een berging in het achtergedeelte (ca. 21m²) met een buitenren voor 2 honden;

2. een voormalige kippenschuur, welke nu als berging gebruikt wordt.

Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als via uitvalswegen zoals de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.