verkocht onder voorbehoudNIEUW-BUINEN
Zuiderdiep 109

€ 309.500,- k.k.


Nieuw-Buinen - Zuiderdiep 109

Vraagprijs: € 309.500,- k.k.Op zoek naar een vrijstaand charmant herenhuis en altijd al uw privé-bosstrook willen hebben? Kom dan kijken bij deze woning en verbaas u over de mogelijkheden die dit ruime geheel u te bieden heeft.

Zo herbergt de woning o.a. maar liefst 6 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond en biedt de royale 2de verdieping u nog meer mogelijkheden. Tevens is de woning voorzien van 20 zonnepanelen goed voor een opbrengst van ca. 6.000 kWh.De woning is eerder gebruikt als huisartspraktijk en heeft daardoor veel ruimte op de begane grond. Een diepe tuin die op de zon is georiënteerd met een extra schuur, fijne overkapping en een bosstrook maken dit unieke aanbod compleet. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 1.817m² eigen grond.De verkopers gaven de volgende positieve zaken van dit aanbod als volgt weer:

- De bouw van het huis heeft charme;

- De mogelijkheden van het huis;

- Stilte van de omgeving;

- Mooie diepe tuin;

- Praktijk aan huis mogelijk of slapen en douchen op de begane grond;

- Het huis heeft nog meer mogelijkheden dan nu benut zijn;

- De 2de verdieping is ideaal voor een atelier of leuke logeerruimte.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 10m²).

Begane grond: hal (ca. 8m²) met garderobekast, toilet met wandcloset, L-vormige woonkamer (ca. 50m²) met massief teakhouten vloer en tuindeuren, achterhal (ca. 9m²), badkamer (ca. 10,6m²) met toilet, douche en wastafelmeubel, toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer (ca. 11m²), slaapkamer (ca. 10m²), bijkeuken met extra keukenopstelling, spoelgedeelte en witgoedaansluitingen, woonkeuken (ca. 22,7m²) met tuindeuren en royale keukenopstelling voorzien van apparatuur, aangebouwde garage/berging.

1e Verdieping: overloop (ca. 9m²), toiletruimte (ca. 3,6m²) met toilet en fonteintje, slaapkamer (ca. 12m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 16m², nu in gebruik als berging, voorzien van vaste trap naar de 2de verdieping) met vaste kasten, slaapkamer (ca. 19m²) en slaapkamer (ca. 8m²).

2e verdieping (totaal ca. 33m²): multifunctioneel bruikbare verdieping veel daglichttoetreding (3 grote dakramen).Handig om te weten:

- CV-verwarmd (HR combiketel bouwjaar 2008);

- Geheel voorzien van isolatieglas;

- 20 zonnepanelen (productiecapaciteit ca. 6.000kwh, zorgen voor de productie van uw elektriciteit);

- Spouwmuurisolatie (november 2019);

- De platte daken zijn voorzien van isolatieplaten, dakconstructie voorzien van glaswol-isolatie;

- Badkamer op de begane grond, toilet op de verdieping, een extra badkamer is hier mogelijk;

- Royale keukenopstelling met complete inbouwapparatuur;

- Sfeervolle royale woonkamer;

- Inpandig bereikbare garage/berging;

- Extra bergruimte in de kelder.Omgevingsinfo:

De woning is gesitueerd in een lint bebouwde woonomgeving en ligt dicht bij de kenmerkende natuur van Drenthe.

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en basisscholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen liggen Stadskanaal en Borger op ongeveer 8 km. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen. Deze informatie is van algemene inhoud en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze brochure kunnen derhalve geen rechten worden ontleend