verkocht onder voorbehoudSTADSKANAAL
Dintellaan 2

€ 159.500,- k.k.


Stadskanaal - Dintellaan 2

Vraagprijs: € 159.500,- k.k.In groene kindvriendelijke woonomgeving gelegen een ruim uitgebouwde, keuring nette hoekwoning met eigen oprit, royale houten garage, tuinoverkapping en zonnig georiënteerde tuin. De woning is gelegen op een kavel van 211m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op woensdag 17 juni a.s. van 15.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en trapkast, toilet v.v. wandcloset en fonteintje, woonkamer (totaal ca. 25.1 m²) momenteel opgedeeld in zit- en eetkamer, middels kastenwand (deze is demontabel), schuifpui naar de tuin, open keuken (ca. 11 m²) voorzien van apparatuur (o.a. gasfornuis en losse koelkast, bijkeuken (ca. 6 m²) met witgoedaansluitingen en keukenblok.

1e verdieping (geheel voorzien van laminaatvloer): overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 10.4 m², 9.4 m², 5 m² en 5 m²), badkamer (ca. 3.3 m²) voorzien van inloopdouche en wastafel.

2e verdieping (middels vlizotrap bereikbaar): bergzolder.Extra info:

- bouwjaar ca. 1964, in 2018 is de keuken en bijkeuken aangebouwd;

- de woning is vanaf 2014 intern doorlopende gemoderniseerd en verbeterd;

- gedeeltelijk onderhoudsarm door de toepassing van kunststofkozijnen (achterzijde);

- voorzien van gevelisolatie en vloerisolatie;

- de keuken is voorzien van vloerverwarming;

- keuken is geplaatst in 2018;

- CV-verwarmd middels Intergas HRE b.j. 2018;

- de woning beschikt over een royale houten garage (5,50 x 4) en een terrasoverkapping waar het zomers heerlijk vertoeven is.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS OP 17 JUNI AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.