onder bodMUSSELKANAAL
Jacob van Ruysdaellaan 3

€ 189.500,- k.k.


Musselkanaal - Jacob van Ruysdaellaan 3

Vraagprijs: 189.500,- k.k.Starters opgelet!Op gewilde locatie gelegen nabij sportvelden en park staat deze modern afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met aangebouwde garage. De woning is de laatste jaren keurig onderhouden en maakt een verzorgde indruk. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 217m² eigen grond, beschikt over totaal 4 slaapkamers waarvan 3 op de 1e verdieping en 1 op de 2e verdieping welke via een vaste trap te bereiken is.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, toilet (wandcloset) met fontein, doorzonwoonkamer (ca. 26.6m²), half-open keuken (met L-vormige keukenopstelling) en achterentree.

Buitenom is voorts een royale garage bereikbaar (ca. 20.6m²) met daarachter een aangebouwde schuur (ca. 7.4m²).

1e Verdieping: overloop, moderne badkamer met inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, wandcloset en witgoedaansluiting op hoogte, 3 slaapkamers (resp. ca. 12.5m², 11.1m² en 8.8 m² en allen voorzien van rolluiken).

2e Verdieping: middels vaste trap te bereiken met overloop, 4e slaapkamer van (ca. 8.6m²).Handig om te weten:

- Bouwjaar: 1971;

- Verwarmd middels CV (Bosch bouwjaar ca. 2010, thans huur zal worden afgekocht door verkoper);

- Nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing (een aantal ramen zijn nog vervangen in februari 2020);

- Plat dak garage vervangen in april 2020;

- Keuken is geplaatst in 2010 en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, vaatwasmachine, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast;

- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken. Zonnescherm over de hele breedte van de woning aan de achterzijde;

- Badkamer is gemoderniseerd (ca. 2015).Notariskeuze is Dijkstra Jansen Bergman notarissen te Stadskanaal. Bij voornoemd notariaat zal de overdracht plaatsvinden.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op vrijdag 19 juni) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als via uitvalswegen zoals de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.