verkocht2E EXLOERMOND
Exloerkijl-Zuid 108

€ 209.500,- k.k.


2e Exloermond – Exloërkijl- Zuid 108

vraagprijs € 209.500,- k.k.Houdt u van wandelen in het bos en wilt u graag veel privacy en het genot van vrijstaand wonen in een levensloopbestendige onderhoudsarme woning? Deze plek en woning bieden u dit allemaal. Het royale perceel is 1.930m² groot en grenst aan de achterzijde aan het bos.De woning is keurig onderhouden en voorzien van kunststofkozijnen, kunststofgoten en kunststof gevelbeplating. De woning biedt u 2 slaapkamers op de begane grond, op de verdieping vindt u bergruimte en een logeervertrek. Vanuit de woning komt u direct in uw garage/berging.Overtuig u zelf van de rust en buitenruimte die dit geheel u te bieden heeft en maak een afspraak voor de start van de verkoop.Indeling:

Begane grond:

hal, L- woonkamer (ca. 39m²) met laminaatvloer en open keuken met apparatuur (koel/vries combinatie, heteluchtoven, magnetron inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser), achterhal (ca. 3,5m²), slaapkamer (ca. 10,7m²), doucheruimte (ca. 3,1m²) v.v. wastafelmeubel, wandcloset en douchecabine, bijkeuken met tegelvloer en witgoedaansluitingen (ca. 7,6m²), slaapkamer (ca. 9m²) en garage/berging (ca. 17m², L 5,10m bij 3,33m).

Verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderruimte (ca. 17,8m², afgetimmerde hobbykamer (ca. 5,2m²).Handig om te weten:

- oorspronkelijke bouwjaar 1919, nadien meerdere keren verbouwd (zie onder het kopje de volgende zaken zijn al voor u aangepakt);

- cv verwarmd middels radiatoren (Intergas HRE van 11-2012, leasecontract loopt tot begin 2023);De volgende zaken zijn al voor u aangepakt:

- het dak van de woning is vernieuwd en voorzien van isolatie en nieuwe geglazuurde dakpannen;

- 1991: kunststofkozijnen geplaatst;

- 1998/1999: achterste gedeelte is voorzien van stiepen, geplaatst i.v.m. met verzakking begin jaren negentig, geen problemen weer gehad,

- 1998/1999: toilet en douche samengevoegd;

- 2003/2004: aan de noordkant nieuwe gevel geplaatst, gevels opnieuw gevoegd;

- 2008: inbouwkeuken geplaatst;

- verder is er een in de woonkamer een spanplafond geplaatst evenals een airco in de slaapkamer.Omgevingsinfo:

De woning is gelegen in het zogenaamde Mondengebied, direct aan een stilte gebied waar u heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte tijdens een fijne wandeling. Dit gebied kenmerkt zich door landelijke vergezichten. Daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 5 km van de woning. Tweede Exloërmond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, o.a. een supermarkt, tennisbanen, voetbalveld, sporthal en 2 basisscholen.