verkochtWESTERLEE
Hoofdweg 142

€ 225.000,- k.k.


Westerlee, Hoofdweg 142

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Heerlijk karakteristiek wonen in deze royale vrijstaande woning met ruime achtertuin met diverse bijgebouwen, terrasoverkapping en zwembad op een perceel van ca. 820 m² eigen grond. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en is mooi centraal gelegen in het gezellige dorp Westerlee en ligt op korte afstand van plaatsen als Winschoten, Veendam en Scheemda waar u een breed scala aan voorzieningen treft.Indeling:

Begane grond: entree/hal, woonkeuken (ca. 16.7 m²) met toegang tot kelder, sfeervolle woonkamer met erker (ca. 29.9 m²), vanuit voornoemde hal toegang tot badkamer v.v. wastafel, ligbad en inloopdouche, separaat toilet, bijkeuken/berging (ca. 4.6 m²), slaapkamer (ca. 19.9 m²) met aangrenzende (2e) badkamer v.v. douche-/badcombi, wastafel en toilet.

1e verdieping: overloop, toilet met fontein, 2 slaapkamers (resp. ca. 9.7m² en 8.8m²).Extra informatie:

- Het originele bouwjaar is 1920, in 2012 is de garage omgebouwd tot slaapkamer met badkamer en recent (2018) zijn de keuken en badkamer vernieuwd;

- Het dak is deels na-geïsoleerd;

- In 2020 zijn de houten vloeren na-geïsoleerd (Tonzon);

- Houten kozijnen rondom welke grotendeels zijn voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Intergas bj. ca. 2016);

- De keuken is voorzien van: magnetron, fornuis(6-pits), afzuiging, koel-vriescombinatie en werkeiland;

- Achter de woning bevinden zich een overkapping (ca. 20 m²) en 2 schuren van resp. ca. 17 m² en 4 m²);

- Op loopafstand van basisschool gelegen.Omgevingsinformatie:

De woning is landelijk gelegen in het dorp Westerlee, ongeveer 3 kilometer van de plaats Winschoten, waar onder meer een groot winkelcentrum aanwezig is, een treinstation en meerdere middelbare scholen. Veendam en de autoweg N33 liggen op circa 5 kilometer afstand. De snelweg A7 ligt op circa 4 kilometer afstand.