verkochtMUSSELKANAAL
Marktkade 110

€ 219.500,- k.k.


Musselkanaal – Marktkade 110

Vraagprijs: € 219.500,- k.k.Gelegen op een prachtige locatie aan vis- en vaarwater op korte afstand van het centrum van Musselkanaal en jacht-/passantenhaven "Spoordok" staat deze karakteristieke vrijstaande jaren '30 woning op een perceel van ca. 540m² eigen grond. Achter de woning bevindt zich een keurig aangelegde tuin met diverse bijgebouwen.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en meterkast, woonkamer (ca. 28.3m²), semi-open keuken (ca. 5.8m²) met keuken in hoekopstelling, bijkeuken/berging met achterentree, toilet en badkamer v.v. inloopdouche en dubbel wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop en 3 slaapkamers (resp. ca. 9.4m², 8.4m² en 7.4m²).

2e verdieping: zolderruimte.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar 1935 (conform Bagviewer Kadaster);

- Deels voorzien van gevelisolatie;

- Het dak van de aanbouw is geïsoleerd;

- Rondom houten kozijnen en deels v.v. isolerende beglazing;

- Verwarmd middels (CV Nefit, bouwjaar ca. 2014);

- De keuken is voorzien van gaskookplaat en afzuiging;

- De achtertuin is verrassend ruim;

- Achter de woning staan 2 houten garages (resp. ca. 30.8m² en 15.4m²), achter op het perceel voorts nog een stenen berging van ca. 5.7m².

Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als via uitvalswegen zoals de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.