verkochtSTADSKANAAL
Semskade 11

€ 200.000,- k.k.


Stadskanaal – Semskade 11

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.Vrijstaand wonen aan vis- en vaarwater en is een royale schuur voor u een mooie bijkomstigheid?Deze keurig onderhouden vrijstaande woning is gelegen aan de kadekant (rustige kant) van "het Stadskanaal". Aan de woning is een royale schuur (ca. 65m²) vastgebouwd. Deze schuur is praktisch bruikbaar voor een ruimte vergende hobby of een bedrijf aan huis. De schuur is voorzien van een royale zolder van ca. 50m². Achter de schuur is een ruime zonnige georiënteerde tuin gesitueerd, die u veel privacy biedt en grenst aan de spoorlijn. Het geheel is gelegen op een kavel van 710m² eigen grond.Kom kijken en overtuig u wat dit geheel u te bieden heeft.Indeling:

begane grond: hal (ca. 3,5m²) met trapopgang, woonkamer (ca. 30m²) bestaande uit zit- en eetgedeelte met open verbinding naar de keuken (ca. 8m²) voorzien van royaal opgezette inbouwkeuken met apparatuur (o.a. v.v. keramische kookplaat, afzuigkap, koeler en vaatwasser), bijkeuken (ca. 14m²) met witgoedaansluitingen, tussenhal (ca. 2m²) met trapopgang, toilet, badkamer (ca. 10m²) met douchecabine, ligbad, toilet en wastafelmeubel.

Verdieping: overloop (ca. 4m²) met 2 vaste kasten, 3 slaapkamers.

Verdieping (bereikbaar vanuit tussenhal): slaapgelegenheid (ca. 6,5m², beperkt hoogte, 1,85m).Handig om te weten:

- cv-verwarmd;

- grotendeels voorzien van kunststofkozijnen;

- de royale schuur is bereikbaar via een eigen inrit;

- vrij wonen maar toch dichtbij alle voorzieningen;

- Notariskeuze is Dijkstra Jansen Bergman notarissen te Stadskanaal. Bij voorgenoemd notariaat zal de overdracht plaatsvinden.Omgevingsinformatie:

Stadskanaal heeft een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.