koopHAREN GN
Ridderspoorweg 26

€ 325.000,- k.k.


Haren – Ridderspoorweg 26

BIEDEN VANAF € 325.000,-Betaalbaar vrijstaand wonen in Haren? Meldt u aan voor de start van verkoop en overtuig u zelf van de ruimte en vrijheid die vrijstaand wonen u kan bieden. De woning is gesitueerd in een groene woonwijk met een winkelcentrum voor dagelijkse benodigdheden in de buurt.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Aan de rand van de fijne woonwijk Oosterhaar gelegen een vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage/berging. Het geheel is gelegen op een kavel van 409m² eigen grond en biedt een ruime tuinbeleving.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 6m²), toilet met fonteintje, bijkeuken (ca. 7,7m²) met witgoedaansluitingen en tegelvloer, woonkeuken (ca. 13,2m²) voorzien van complete inbouwkeuken met apparatuur (o.a. v.v. gaskookplaat, afzuigkap, combioven en vaatwasser), woonkamer (ca. 30m²).

Verdieping: overloop (ca. 6m²), slaapkamer (ca. 9,3m²), slaapkamer (ca. 10m²), slaapkamer (ca. 11,3m²), doucheruimte (ca. 2,3m²) met douche en wastafel.Handig om te weten:

- cv-verwarmd (Intergas HRE bouwjaar 2018);

- nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas;

- deels voorzien van kunststofkozijnen;

- deels spouwmuurisolatie (keuken gedeelte);

- dak is in 2014 vernieuwd en voorzien van isolatie;

- inbouwkeuken is in 2017 nieuw geplaatst;

- de gevel aan de westkant is voorzien van nieuw voegwerk en is geïmpregneerd, dit geldt eveneens voor de garage/berging;

- de vrijstaande stenen garage/berging is ca. 18m² groot (lengte 6m en breed 3m);

- de woning ligt in een groene kindvriendelijke wijk op loopafstand van de Oosterpolder (natuurgebied van het Groninger Landschap);

- de wijk kent een vernieuwingsplan waarbij de bestaande woningvoorraad wordt vernieuwd;

- Notariskeuze is Notariaat Hoekstra en Partners te Groningen. Bij voorgenoemd notariaat zal de overdracht plaatsvinden.

Omgevingsinfo:

Haren is een Hondrugdorp met veel voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden. Er zijn diverse voorzieningen op het gebied van scholen en sportactiviteiten. Het uitgebreide winkelcentrum biedt u veel keuze. Verder is het dorp goed bereikbaar per openbaar vervoer via trein en bus. Daarbij is Haren gunstige gesitueerd direct aan de A28 en dichtbij de uitgebreide voorzieningen van Groningen.