verkochtSTADSKANAAL
Zwaard 17

€ 259.500,- k.k.


Stadskanaal – Zwaard 17

Vraagprijs: € 259.500,- k.k.Slaap- en badkamer op de begane grond en een eigen vlonder aan het water? Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u van de meerwaarde die deze keurig onderhouden half vrijstaande semi-bungalow u te bieden heeft!

Deze woning heeft u in ieder geval een extra ruime slaapkamer op de begane grond te bieden met een extra achtergelegen hobbykamer. Op de verdieping zijn nog 3 slaapkamers te vinden. Deze unieke indeling maakt de woning voor een brede doelgroep geschikt.Aan vaar-en viswater gelegen in gewilde woonomgeving (plan Waterland) een half vrijstaande semi-bungalow met aanbouw waarin gesitueerd een slaap- en hobbykamer, badkamer, toilet, bijkeuken en garage, vrijstaande houten schuur, mooie aangelegde tuin met eigen vlonder gesitueerd aan vis- en vaarwater met verbinding naar het "Stadskanaal". Het geheel is keurig onderhouden, op de begane grond voorzien van recent geplaatste elektrisch bedienbare rolluiken en gelegen op 401m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: hal, woonkamer (ca. 44m²) met laminaatvloer, open keuken voorzien van apparatuur (o.a. met combioven, koeler, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap), bijkeuken (ca. 5m²) met witgoedaansluitingen en entree, garage/berging (ca. 17,2m²), achterhal (ca. 2m²), toilet met fonteintje, badkamer (ca. 4,8m²) met ligbad, wastafelmeubel en douchecabine, slaapkamer (ca. 15,6m²) met vaste kastenwand, hobbykamer (ca. 9,7m²).

1e Verdieping: overloop (ca. 3,2m²), slaapkamer (ca. 11,4m²) met wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 9,5m²), toilet met fonteintje, slaapkamer (ca. 9m²),

2e Verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderruimte (ca. 10m², lengte 8,90m).Handig om te weten:

- CV-verwarmd (Intergas HR combiketel cw 5, bouwjaar 2010);

- Bouwjaar 1997 en bij de bouw geheel geïsoleerd;

- Zowel de badkamer als de keuken zijn in 2004 vernieuwd;

- De dakranden van de bitumenlaag zijn in 2018 vernieuwd, gelijktijdig zijn eveneens de loodslappen bijgewerkt;

- In 2019 is de woning voorzien van rolluiken op de begane grond;

- Garage is inpandig bereikbaar via de bijkeuken en voorzien van elektrisch bedienbare deur, verder is de garage

nageïsoleerd;

- In de keurig aangelegde tuin is tevens een houten schuur (ca. 8m²) gesitueerd;

- De vlonder is in 2017 vernieuwd.Omgevingsinformatie:

Plan Waterland is een jonge woonwijk (vanaf 1995), waar veel waterpartijen, groen en bosstroken zijn gelegen. In de wijk zijn enkel grote kavels (minimaal 800m² voor vrijstaande woningen). De woning voorraad bestaat uit voornamelijk vrijstaande woningen, 2-1 kapwoningen en 2 appartementencomplexen.

Stadskanaal heeft een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.