verkochtBORGER
Kerspel 10

€ 289.500,- k.k.


Borger - Kerspel 10

Vraagprijs: € 289.500,- k.k.Duurzaam, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk wonen!Hagelnieuwe twee-onder-één kapwoning aan de Kerspel te Borger.Gelegen in de wijk "Hunzedal" op een perceel van 251m² eigen grond staat deze in 2020 opgeleverde 2 onder 1 kapwoning met aangebouwde carport, houten schuur en terrasoverkapping.

De woning beschikt over 3 slaapkamers en vanwege de vaste trap is er op de royale zolderetage nog ruimte voor 1 of meerdere slaapkamers.Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast en (nog te realiseren) toilet, royale living (ca. 47.4m²) met opstelplaats voor inbouwkeuken en bijkeuken/berging (ca. 5.7m²) met witgoedaansluitingen.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 17.4m², 11.7m² en 9.3m²) en (nog te realiseren) badkamer (ca. 5.3m²).

2e Verdieping: via vaste trap te bereiken alwaar zich de opstelplaats van de CV-installatie bevindt alsmede de omvormer voor de zonnepanelen.Overige informatie:

- Bouwjaar 2019, opgeleverd in 2020;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- Rondom voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;

- De woning is voorzien van 8 zonnepanelen;

- Verwarmd middels CV (Intergas);

- Begane grond is voorzien van vloerverwarming, 1e verdieping verwarmd middels radiatoren;

- Huidige eigenaren hebben een keuken laten ontwerpen o.b.v. de huidige aansluit- cq. afvoerpunten, deze is inzichtelijk via ons kantoor;

- De woning beschikt aan achterzijde over een terrasoverkapping (ca. 6.7m²), een houten schuur (ca. 5.4m²) en aan voorzijde over een carport.

- De keuken, het sanitair en tuin zijn nog naar eigen smaak vorm te geven;

- Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving;

- Op het zuiden georiënteerde achtertuin.Er is bij deze woning geen Lijst van Zaken en Vragenlijst deel B opgemaakt.In de koopakte zullen de volgende artikelen worden opgenomen:

artikel ** Verkoper zelf nimmer bewoond

Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.