verkochtANNERVEENSCHEKANAAL
Greveling 10

€ 275.000,- k.k.


Annerveenschekanaal - Greveling 10

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.Gelegen aan de rustige zijde van het Grevelingskanaal, aan een verkeersluwe doodlopende weg, staat deze VRIJSTAANDE woning met royale vrijstaande stenen garage. De woning staat op een perceel van 1.080m² eigen grond en kijkt prachtig uit over het water. Door de fraaie situering van de woning op het perceel beschikt het over een grote tuin welke groen en beschut is aangelegd, waardoor u kunt genieten van heerlijk veel privacy! De woning is in 2000 aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een sfeervolle en royale woon- en leefkeuken is ontstaan.Begane grond:

entree/hal met trapopgang en toilet, slaapkamer (ca. 16.7m²) en aangrenzende badkamer (ca. 5.5m²) v.v. douchehoek, ligbad en wastafel, ruime woonkamer (ca. 33.6m²) met sierhaard, ruime open woon- en leefkeuken (maar liefst ca. 36.6m²) voorzien van schuifpui naar terras en inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur en 2e trapopgang en (2e) toiletruimte, achterhal met achterentree en toegang tot de bijkeuken (ca. 4.9m²).Verdieping voorzijde:

Overloop met bergingsruimte en met 2 slaapkamers (resp. ca. 11.7m² en 12.9m²). Beide slaapkamers geven middels schotten toegang tot veel bergruimte.Verdieping achterzijde:

Overloop en ruime (slaap)kamer (ca. 19.3m²).Extra informatie:

- Origineel bouwjaar is ca. 1924, waarbij de woning in 1976 volledig is gerenoveerd. De aanbouw is gerealiseerd in 2000 en voorzien van vloerverwarming;

- Verwarmd middels CV (Remeha Avanta);

- Voorzien van dakisolatie en deels voorzien van gevel- en vloerisolatie;

- Buiten voorts nog een ruime vrijstaande stenen garage van 4.8m breed en 6.5m diep (ca. 32.3m²) met zolder;

- Heerlijke tuingerichte woon- en leefkeuken;

- Volledig levensloopbestendige woning;

- De verdieping aan de achterzijde van de woning is door haar ruime omvang voor verschillende doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld een kantoor en/of salon aan huis.Omgeving informatie:

Annerveenschekanaal is een lintdorp gelegen in de Drentse gemeente Aa en Hunze en beschikt over ca. 400 inwoners. Het dorp wordt gekenmerkt door veelal boerderijen en herenhuizen en de voor deze streek karakteristieke lintbebouwing. Het kanaal met zijn kleine bruggetjes en bomenrijen aan weerskanten geven het geheel een pittoreske aanblik en maakt Annerveenschekanaal tot een van de meest karakteristieke veenkoloniale dorpen van Drenthe.

Vanuit Annerveenschekanaal bent u dankzij de prima uitvalswegen in korte tijd in grotere plaatsen als Groningen, Assen, Hoogezand en Veendam.Het betreft samen met Eexterveenschekanaal een van rijkswege beschermd dorpsgezicht. De gezichtsbescherming richt zich op de stedenbouwkundige en cultuurhistorische waardering van een gebied en wil het toekomstig functioneren daarvan veiligstellen.Alleen een bezichtiging geeft u een goed beeld van de ruimte welke deze woning u biedt!