verkocht2E EXLOERMOND
Zuiderdiep 263

€ 275.000,- k.k.


Tweede Exloërmond - Zuiderdiep 263

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.Wilt u sfeervol en met karakter wonen in het Mondengebied? Deze sfeervolle jaren '30 woning kan binnenkort van u zijn!Sfeervol en riant wonen met vrij landelijk uitzicht, in het prachtige Mondengebied (vergezichten over een landelijke omgeving) op 1562m² eigen grond. Aan de achterzijde is ruimte voor een fraaie tuin of het houden van kleinvee. De woning is gebouwd in 1939 en aan de achterzijde vergroot in 1999, beschikt over een ruime living en 3 slaapkamers. Buiten treft u naast de stenen garage een stal voor kleinvee en een diepe achtertuin met uitzicht over de uitgestrekte landerijen.Indeling:

Begane grond: hal/entree met trapopgang en originele glas-in-lood ramen, ruime L-vormige woonkamer (ca. 38,4m²) met houten vloer, keukenopstelling bestaande uit een aanrechtblok met inductie-kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast, bijkeuken (ca. 10,6m²) met achterentree en extra aanrechtblok v.v. witgoedaansluiting en vaatwasser, toilet met wandcloset, badkamer voorzien van ruime douchehoek, wastafelmeubel en ligbad, doorgang naar de 2e bijkeuken (ca. 9,5m²).

Verdieping: ruime overloop met praktische opbergruimtes, 3 slaapkamers (resp. ca. 11,25m², 16,5m² en 23,85m²) waarvan de voorste kamer beschikt over een vaste kastenwand en de achterste slaapkamer toegang heeft tot het balkon met mooie vergezichten.Bijgebouwen:

- Garage (ca. 7,6m x 3,8m), gebouwd in 1988/1989, voorzien van een overhead-deur en een aparte loopdeur aan de zijkant;

- Stal (ca. 2,57 x 6,57), geschikt voor kleinvee, ingericht als 1 stal en 1 deel opslag. Buiten bij de bak is een water aansluiting.Goed om te weten:

- De woning is gebouwd in 1939 (volgens BAG);

- Vergroot aan de achterzijde in 1999 (bijkeuken, badkamer en een slaapkamer op de verdieping) alsmede v.v. nieuwe dakpannen;

- Verwarmd middels CV, Remeha Calenta 2012;

- Voorzien van vloer- en plafondisolatie, voorzetramen en dubbele beglazing;

- Achterste bijkeuken is tevens geschikt als kantoor of salon aan huis door zijn aparte entree aan de zijkant;

- Het geheel leent zich uitstekend voor het houden van kleinvee.Omgevingsinformatie:

De woning ligt in het zogenaamde Mondengebied welke zich kenmerkt door landelijke vergezichten, daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 8 km van de woning. Tweede Exloërmond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, o.a. een supermarkt, tennisbanen, voetbalveld, sporthal en 2 basisscholen.