koopSTADSKANAAL
Semskade 74

€ 167.500,- k.k.


Stadskanaal - Semskade 74

Vraagprijs: € 167.500,- k.k.Is vrijstaand wonen aan vis- en vaarwater met een eigen inrit en garage wat u zoekt?Dan verwelkomen wij u graag bij deze vrijstaande karakteristieke woning. Het geheel ligt op een perceel van 730m² eigen grond en beschikt over een eigen inrit en ruime vrijstaande garage (7,5 x 4 meter). De diepe zonnige achtertuin welke is gelegen op het zuid/westen, biedt veel privacy en grenst aan de achterzijde aan de landerijen.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op woensdag 20 mei a.s. van 15.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: woonkamer (ca. 35,6 m²) met fraai uitzicht over de vaart, sfeervolle haard en trapopgang, keuken (ca. 10,1m²) met inbouwkeuken v.v. gaskookplaat, oven en afzuigkap, badkamer v.v. wastafelmeubel, douchehoek en toilet, bijkeuken met entree en witgoedaansluitingen.

Verdieping: overloop met royale dakkapel en inloopkast, 2 slaapkamers (resp. ca. 10,8m² en 11.33m²)Handig om te weten:

- Cv verwarmd, Intergas HR bouwjaar 2016;

- voorzien van dakisolatie alsmede grotendeels isolatieglas;

- vrij wonen maar toch dichtbij alle voorzieningen;

- tussen de woning en de garage is een overkapping geplaatst waar het heerlijk vertoeven is;

- Notariskeuze is Dijkstra Jansen Bergman notarissen te Stadskanaal. Bij voornoemd notariaat zal de overdracht plaatsvinden.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS op 20 mei AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinformatie:

Stadskanaal heeft een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.