verkochtSTADSKANAAL
Bakboord 64

€ 495.000,- k.k.


Stadskanaal - Bakboord 64

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.Vrijstaand wonen aan het water in een onderhoudsarme woning met royaal aangebouwde garage/berging in gewilde woonomgeving? Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u zelf van de ruimte en het wooncomfort die deze woning u te bieden heeft.In plan Waterland op fraaie hoekkavel aan het water gelegen een degelijk gebouwde onderhoudsarme, vrijstaand huis met inpandig bereikbare dubbele garage/berging, ondergrond en houtopslag. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 945m² eigen grond en gesitueerd aan het water met eigen vlonder.Indeling:

Begane grond (voorzien van tegelvloeren en vloerverwarming): hal met vide en trapopgang, toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer in gebruik als kantoor (ca. 14,7m²), bijkeuken, L-vormige woonkamer (totaal ca. 45m²) met gashaard, schuifpui en open keuken voorzien van inbouwapparatuur (kookplaat, afzuigkap, combioven, koeler en vaatwasser), dubbele garage/berging.

1e Verdieping: overloop, 5 slaapkamers (resp. ca. 7,8m², 12,1m², 10,2m², 12,2m² en 25,9m²), toilet met wandcloset, royale badkamer (ca. 13,5m²) met dubbele douche, dubbele wastafel en ligbad.

2e verdieping (via schuiftrap bereikbaar): zolderruimte.Handig om te weten:

- er is eenvoudig een doucheruimte op de begane grond te realiseren, waardoor slapen en baden op de begane grond

tot de mogelijkheden behoort;

- onderhoudsarm: de woning is voorzien van kunststofkozijnen, deuren, goten en boeiboorden;

- er is ruimte om rolluiken bij de kozijnen te plaatsen;

- cv-verwarmd middels HR combiketel (Nefit HR, bouwjaar 2005) waarbij de begane grond voorzien is van

vloerverwarming en de verdieping verwarmd wordt middels radiatoren;

- gesitueerd op een hoekkavel met veel privacy;

- gelegen aan het water met uitvaarmogelijkheden naar "het Stadskanaal";

- uitzicht op een groene doorgaande weg.Omgevingsinformatie:

Plan Waterland is een jonge woonwijk (vanaf 1995), waar veel waterpartijen, groen en bosstroken zijn gelegen. In de wijk zijn enkel grote kavels (minimaal 800m² voor vrijstaande woningen). De woning voorraad bestaat uit voornamelijk vrijstaande woningen, 2-1 kapwoningen en 2 appartementencomplexen.

Stadskanaal heeft een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.