verkochtGRONINGEN
Abeelstraat 105

€ 175.000,- k.k.


Groningen - Abeelstraat 105

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.BELEGGERS EN OUDERS VAN STUDENTEN OPGELET!Op een goede locatie nabij het Zernike-complex en op 7 minuten fietsen van het centrum staat dit goed onderhouden 4-kamer appartement (3 slaapkamers en een gemeenschappelijke woonkamer) met 2 balkons (op het oosten en westen) en een inpandige berging.

Het appartement wordt verhuurd opgeleverd (verhuurd aan 3 studenten middels vereist lichte onttrekkingsvergunning).Het keurig bewoonde appartement is gelegen op de 4e woonlaag en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Voorts is er een actieve en goed functionerende VVE aanwezig.Indeling:

Begane grond: gemeenschappelijke entree met intercom, bergingen en trappenhuis.

Indeling appartement: entree/hal (ca. 6m²), gemeenschappelijke woonkamer (ca. 22.4m²), slaapkamer (ca. 10.1m²) met balkon, vanuit de hal toegang tot 2 slaapkamers (resp. ca. 11.4m² met balkon en 8.5m²), keuken (ca. 6.5m²) v.v. diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap en koelkast), wasruimte, badkamer (ca. 2.3m²) met inloopdouche en wastafelmeubel.Handig om te weten:

- Bouwjaar ca. 1965;

- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Verwarmd middels CV, Intergas HRE, bouwjaar 2014;

- Actieve VVE € 113,- per maand;

- Gelegen in de wijk Selwerd op fietsafstand van het Zernike-complex en het centrum en nabij het Noorderstation;

winkels zijn op loopafstand;

- Het appartement is verhuurd aan 3 studenten, huuropbrengst tezamen € 770,- exclusief g/w/l per maand en beschikt

over de vereiste lichte onttrekkingsvergunning (verhuur aan maximaal 3 personen). Let op: Deze huur dient te worden

voorgezet door de nieuwe eigenaar van het appartement.Er is bij deze woning geen Lijst van Zaken en Vragenlijst deel B opgemaakt.In de koopakte zullen de volgende artikelen worden opgenomen:

artikel ** Verkoper zelf nimmer bewoond

Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.Ouderdomsclausule

artikel ** Ouderdomsclausule

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.