verkochtGRONINGEN
Lingestraat 51

€ 159.500,- k.k.


Groningen - Lingestraat 51

Vraagprijs: € 159.500,- k.k.BELEGGERS EN OUDERS VAN STUDENTEN OPGELET!Op een goede locatie in de Rivierenbuurt, nabij het Centraal Station en de Ring, op slechts 7 minuten fietsen van het centrum staat dit 4-kamer appartement (3 slaapkamers en een gemeenschappelijke woonkamer) met een balkon op het zuiden en een inpandige berging op de begane grond. Het appartement is geschikt voor bewoning door 3 studenten door de aanwezigheid van een lichte onttrekkingsvergunning of verhuur als zelfstandige woonruimte.Het ruime appartement is gelegen op de 3e woonlaag en is onderdeel van een actieve VVE.Indeling:

Begane grond: gemeenschappelijke entree, bergingen en trappenhuis.

Indeling appartement: entree/hal, gemeenschappelijke woonkamer (ca. 22.8m²) met toegang tot het balkon, vanuit de hal toegang tot de keuken (ca. 5m²) v.v. keramische kookplaat, oven, koel-/vriescombinatie en wasmachineaansluiting, 3 slaapkamers (resp. ca. 12m², 10m² en 7.6m²) met balkon, doucheruimte (ca. 1.5m²) v.v. douche en wastafel.Handig om te weten:

- Bouwjaar ca. 1961;

- Verwarmd middels CV, Bosch HR;

- Actieve VVE: € 131,- per maand;

- Gelegen in de Rivierenbuurt op fietsafstand van het centrum en nabij het Centraal Station, winkels zijn op loopafstand

- Het appartement is momenteel verhuurd aan 3 studenten, huuropbrengst € 1038,- exclusief g/w/l per maand en beschikt over de vereiste lichte onttrekkingsvergunning (verhuur aan maximaal 3 personen). Het appartement wordt echter leeg opgeleverd.Er is bij deze woning geen Lijst van Zaken en Vragenlijst deel B opgemaakt.In de koopakte zullen de volgende artikelen worden opgenomen:

artikel ** Verkoper zelf nimmer bewoond

Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.Ouderdomsclausule

artikel ** Ouderdomsclausule

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.