verkocht onder voorbehoudGASSELTERNIJVEENSCHEMOND
Noordzijde 81

€ 179.500,- k.k.


Gasselternijveenschemond – Noordzijde 81

Vraagprijs: € 179.500,- k.k.Bent u de klusser die wij zoeken?Gelegen op een royaal perceel van 1.710 m² eigen grond staat deze charmante doch te renoveren vrijstaande woning met vrijstaande stenen schuur en diverse aanbouwen. Achter de woning is een paardenbak aangelegd met 2 stallen. Aan de voorzijde heeft u prachtige vergezichten over de landerijen.Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast, sfeervolle woonkamer (ca. 18.5m²) welke heerlijk licht aandoet vanwege de vele raampartijen, aangrenzende woonkeuken (ca. 23.7m²) met eenvoudige keukeninrichting en trapopgang, achterhal met een voormalige badkamer en de huidige badkamer (ca. 7.7m²) v.v. douchecabine, toilet, wastafelmeubel en boiler.

1e verdieping (let op: stahoogte is 1.80m!): 2 slaapkamers (resp. ca. 12.2m² en 7.9m²).Extra info:

- Bouwjaar origineel is 1915 (conform Bagviewer);

- Grotendeels voorzien van houten kozijnen en isolerende beglazing;

- Verwarming middels gaskachels;

- Warm water middels boiler;

- De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser;

- Koper dient in ieder geval rekening te houden met het vervangen van de (constructieve) vloer in de keuken, het vervangen van de goten en de aanbouwen achter de stenen schuur zijn in een slechte staat van onderhoud.Omgevingsinfo:

Gasselternijveenschemond is een klein dorp met ca. 750 inwoners. Het ontstaan is vooral te danken aan het zijkanaal dat werd gegraven tussen Stadskanaal en Gasselternijveen, voor de afwatering en het vervoer van veen. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u prima terecht in Stadskanaal. Dit is op ca. 5 autominuten gelegen. Hier treft u ook het voortgezet onderwijs aan. Middels het openbaar vervoer zijn plaatsen als Assen en Groningen ook prima te bereiken, opstapplaatsen zijn gelegen op ca. 1km van de woning. Op loopafstand van de woning treft u het Bakkersbos (Het Drentse Landschap) aan. Dit bos strekt zich uit over de lengte van het dorp en is gesitueerd tussen het dorpslint en de provinciale weg. Hier kan men prima wandelen over de diverse paden en genieten van een grote diversiteit aan flora en fauna.

Ten noorden van de provinciale weg ligt de oude spoorbaan met parallel daaraan gelegen het Boerenbos van ca. 250 hectare natuurgebied.