verkochtBORGER
Kranssteen 29

€ 239.500,- k.k.


Borger - Kranssteen 29

Vraagprijs: 239.500,- k.k. / netto maandlast v.a. € 767,- per maand*.Attentie! Instapklare en zo te betrekken hoekwoning met garage!Gelegen in de gewilde wijk Daalkampen staat deze royale hoekwoning met aangebouwde stenen garage. De op het zuiden georiënteerde achtertuin is netjes aangelegd en het geheel is gelegen op een perceel van ca. 204 m² eigen grond. Doordat de woning recent (2016) is gebouwd beschikt deze over een uitstekend isolatieniveau en is voorzien van 8 zonnepanelen.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op vrijdag 11 december a.s. van 13.30 tot 16.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Thans heeft de woning 3 slaapkamers maar het is eenvoudig om op de 2e verdieping een 4e slaapkamer te realiseren.Indeling:

Begane grond (geheel voorzien van vloerverwarming): hal met meterkast en trapopgang, toilet met wandcloset en fonteintje, L-vormige woonkamer met open keuken (totaal ca. 39.7m²) met tuingerichte zithoek en tuindeur naar het terras.

1e Verdieping (volledig voorzien van laminaatvloeren): overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 8.1m², 10.5m² en 12.2m²), ruime badkamer (ca. 6.7m²) v.v. inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset en ligbad, vaste trap naar de 2e verdieping.

2e Verdieping: CV- en witgoedopstelling, royale zolderruimte (ca. 19.5m²) met dakraam die eenvoudig om te toveren is tot een riante slaapkamer.Goed om te weten:

- bouwjaar 2016;

- uitstekend geïsoleerd en voorzien van 8 zonnepanelen;

- verwarmd middels CV, Intergas HR, bouwjaar 2016;

- de begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming;

- de woonkamer is 1.20m uitgebouwd waardoor deze extra groot is;

- onder de trap treft u een praktische trapkast;

- onderhoudsarm door de toepassing van kunststof kozijnen;

- de aangebouwde garage is groot 16.1m²;I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS op vrijdag 11 december AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.