verkochtMUSSELKANAAL
A-weg 11

€ 250.000,- k.k.


Musselkanaal – A-weg 11

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Op zoek naar een combinatie van wonen en werken? Kom dan eens kijken bij dit royale winkelpand met dito woonhuis. Momenteel is in de winkel een dierenspeciaalzaak gevestigd maar andere ruimtevergende detailhandel zou hier prima passend zijn, eventueel is overname van de huidige bedrijfsvoering mogelijk.Het pand is gelegen op een mooie zichtlocatie aan vaar- en viswater en kent prima uitvalswegen via de N366 naar grotere plaatsen als Emmen en Groningen. Het ca. 7.000 inwoners tellende Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand en actieve handelsvereniging.Het pand, gelegen op een perceel van ca. 1.485m², is origineel gebouwd in ca. 1910 maar heeft in de loop der jaren diverse aanpassingen en uitbreidingen gehad. Het woongedeelte bevindt zich deels op de begane grond (o.a. woonkamer en keuken) en deels op de verdieping (4 ruime slaapkamers en badkamer).In de huidige bedrijfsvoering is een vergunning aanwezig voor het verkopen van vuurwerk (10.000 kg) en is er derhalve ook een vuurwerkbunker aanwezig.Indeling:

Bedrijfsgedeelte: entree voorzijde, winkelgedeelte (ca. 312m²) voorzien van systeemplafond, kantoor (ca. 13.5m²), spoelruimte (ca. 2.6m²), magazijn (ca. 95m²) inclusief een vuurwerkbunker en voorzien van betonvloer, 2e magazijn (totaal ca. 116m²) waarin zich een vuurwerkbunker (ca. 13.7m²) alsmede een werkplaats (ca. 21m²) bevindt met nog een zolder van ca. 35m².

Voorts nog een ruime garage/berging van ca. 137.7m² met een inpandige tuinkamer.Woongedeelte:

Bijkeuken met witgoedaansluitingen, toilet (tezamen ca. 8,6m²), woonkeuken (ca. 14m²) met gaskookplaat, elektrische oven, koeler), woonkamer (ca. 18,5m²) met laminaatvloer, hal met meterkast met 8 groepen, 1 krachtstroomgroep, tussenhal met trapopgang.

Verdieping: overloop (ca. 12m²), doucheruimte (ca. 5m²) met douche, wastafel en toilet, slaapkamer 1 (ca. 12,9m²), slaapkamer 2 (ca. 17,56m²), slaapkamer 3 (ca. 15,2m²), slaapkamer 4 (ca. 13m² met 2 vaste kasten), berging (ca. 23,9m²).Extra informatie:

- Bouwjaar 1910 (conform Bagviewer Kadaster);

- Het woongedeelte boven wordt verwarmd middels CV (Vaillant 2007), het overige middels gaskachels;

- De bestemming op het geheel is "Detailhandelsdoeleinden 1", in onze brochure is een omschrijving hiervan

bijgevoegd;

- Zoals genoemd is ook de huidige bedrijfsvoering over te nemen waarin men zich naast de dierenspeciaalzaak en het

vuurwerk ook heeft gespecialiseerd in de hengelsport;

- Het pand beschikt over een sprinklerinstallatie.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als via uitvalswegen zoals de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden