verkochtSTADSKANAAL
Omloop 8

€ 150.000,- k.k.


Stadskanaal - Omloop 8

BIEDEN VANAF: € 150.000,- k.k.Op fraaie locatie, aan de rand van Stadskanaal gelegen ruime eengezinstussenwoning met aangebouwde bijkeuken/ berging. De woning staat op een perceel van 152 m² eigen grond en heeft een achterom via een gezamenlijk achterpad. De woning beschikt over 5 slaapkamers en een recent (2019) geheel gemoderniseerde badkamer.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op 31 januari a.s. van 16.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen. U mag zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail). Maar voel u ook vrij om zo langs te komen, u bent van harte welkom!Indeling:

Begane grond: entree/ hal met trapopgang en toilet, royale living (ca. 37.4 m²) met open keuken, bijkeuken/ berging met achterentree. Buiten voorts nog een geschakelde stenen schuur/berging.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 13.7m², 12.5 m² en 5.6 m²), moderne en recent gerenoveerde badkamer (ca. 6 m²) voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche en wandcloset.

2e Verdieping: (middels vaste trap bereikbaar), overloop, 4e slaapkamer (ca. 15.9 m²) en een eventueel als 5e (kleine) slaapkamer (ca. 5.5 m²) te gebruiken ruimte welke nu als kantoor ingericht is.Extra info:

- Origineel bouwjaar ca. 1971 conform Bagviewer Kadaster;

- Geheel voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Intergas bj. ca. 2010);

- De badkamer is vernieuwd in augustus 2019;

- Schilderwerk buitenom gedaan in ca. 2015;

- Fraai uitzicht op vijverpartij en direct tegenover de woning een groenstrook, waardoor geen directe inkijk van overburen;

- Ruime parkeergelegenheid voor de woning;

- Ideale starterswoning!Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.