verkochtBUINEN
Hoofdstraat 58

€ 325.000,- k.k.


Buinen - Hoofdstraat 58

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Bed and Breakfast, werken aan huis of kangoeroewoning? Of zoekt u een goed onderhouden en sfeervol karakteristiek woonhuis met mogelijkheid voor slaap- en badkamer beneden? Kom dan gerust kijken bij deze vrijstaande woning met vrijstaande stenen schuur/garage gelegen op een royaal perceel va 1.144 m² eigen grond in de dorpskern van het gezellige "Hondsrugdorp" Buinen.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op vrijdag 7 februari a.s. van 15.30 tot 16.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen. U mag zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail). Maar voel u ook vrij om zo langs te komen, u bent van harte welkom!Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, woonkeuken (ca. 15.7m²) met keuken in hoekopstelling, royale doorzonwoonkamer (ca. 29.4m²), bijkeuken/berging met achterentree en toilet, vanuit de keuken is een (2e) bijkeuken bereikbaar alwaar zich de wasmachineaansluiting bevindt alsmede opstelplaats CV-installatie.

De aanbouw van het woonhuis heeft in het verleden dienst gedaan als bankgebouw en is nog als zodanig ingericht met een kantoorruimte (ca. 27m²), een spreekkamer (ca. 7.2m²), een archief (ca. 5.7m²) met kluis en een eigen entree met wachtruimte en loket (ca. 10m²).

1e verdieping: overloop, badkamer (ca. 3.7m²) met douchecabine, wastafelmeubel en designradiator, 3 slaapkamers (resp. ca. 15.6m², 11.1m² en 8.1m²).

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.Overige informatie:

- Origineel bouwjaar: 1950 (conform Bagviewer Kadaster), de aanbouw is gerealiseerd in 1968/1969;

- Voorzien van isolerende beglazing en plafondisolatie tussen 1e verdieping en zoldervloer;

- Verwarmd middels CV (Nefit Topline, bouwjaar ca. 2009);

- Vanuit de keuken is nog een kelder bereikbaar (ca. 6.8m²);

- De keuken beschikt over: oven, gaskookplaat en afzuigkap;

- Buiten bevindt zich een garage (ca. 11.4m²) met een aangebouwde schuur (ca. 15.8m²).Omgevingsinfo:

Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap die zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Ook voor cultuur bent in Buinen op de juiste plaats: in de omgeving vindt u vele hunebedden. Daarnaast beschikt het nabijgelegen Borger (ligt op ca. 3 km) over uitgebreide (dagelijkse) voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, horeca, basis- en voortgezet onderwijs, bibliotheek, subtropisch zwembad, het Hunebedcentrum, etc. Daarnaast zijn er uitstekende busverbindingen naar Groningen, Stadskanaal, Emmen en Assen.