verkochtSTADSKANAAL
Ahornhage 16

€ 159.500,- k.k.


Stadskanaal – Ahornhage 16

Vraagprijs: € 159.500,- k.k.Op zoek naar een keurig nette eengezinswoning met diepe achtertuin dichtbij de centrumvoorzieningen gelegen? Kom dan langs bij deze woning en overtuig u van de rust en ruimte die dit geheel u te bieden heeft.Keurig nette en zo te betrekken tussenwoning, gelegen in rustige woonomgeving dichtbij de centrumvoorzieningen van Stadskanaal. De woning is gelegen op een perceel van in totaal ca. 248m² en beschikt over 4 slaapkamers wat het geheel tot een ideale gezinswoning maakt.Indeling:

Begane grond: hal, toilet met wandcloset en hoekfonteintje, woonkamer (ca. 37,6m²) met laminaatvloer, schuifpui, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en provisiekast.

1e Verdieping: overloop (ca. 4m²), slaapkamer (ca. 12,4m²) met laminaatvloer, slaapkamer (ca. 9m²), badkamer (ca. 4m²) met wandcloset, wastafel en halfronde douchecabine met massagepaneel, slaapkamer (ca. 13m²) met laminaatvloer.

2e Verdieping (via vaste trap bereikbaar): L-vormige slaapkamer (ca. 14,8m²) met laminaatvloer en berging (ca. 4,3m²) met dakraam (kunststof) en voorzien van witgoedaansluitingen.Handig om te weten:

- Bouwjaar: 1974;

- CV-ketel (Intergas HR combiketel), leaseketel, contract loopt tot november 2020;

- Keuken vernieuwd in 2005;

- Badkamer vernieuwd in 2007;

- Achtertuin: Houten berging met pannen gedekt bestaande uit 2 compartimenten (totaal ca. 10.5m²);

- Voortuin: Houten berging (ca. 6,5m²) en stenen berging (ca. 8,8m²)

Omgevingsinformatie:

Stadskanaal heeft een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.