verkochtBORGER
Het Korbeel 16

€ 250.000,- k.k.


Borger - Het Korbeel 16

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Energiezuinig (13 zonnepanelen), halfvrijstaand wonen, op een vrije hoekkavel in een fijne woonomgeving, direct bij de prachtige Drentse natuur en dicht bij de centrumvoorzieningen? Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u van de ruimte die dit huis met bijgebouwen u te bieden heeft!Op fraaie hoekkavel met vrij uitzicht in fijne woonomgeving gelegen een halfvrijstaande woning met bijkeuken, garage/berging, carport, kas en ondergrond en tuin. Het geheel is gelegen op 363m².Indeling:

Begane grond: hal, toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 44m²) met laminaatvloer, open keuken voorzien van apparatuur (gaskookplaat, vaatwasser, koeler en combi-magnetron), bijkeuken (ca. 8.2m²) in gebruik als kantoorruimte met tuindeur.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 7.6m², 10.5m² en 14.4m²), badkamer (ca. 5m²) met dubbele wastafel, halfronde douchecabine en 2e toilet.

2e Verdieping (middels vaste trap bereikbaar): overloop, slaapkamer (ca. 11.9m²) met fraai uitzicht door hoekraampartij.Handig om te weten:

- geen bebouwing recht voor de woning, waardoor er een vrij uitzicht is vanuit de woonkamer op een groene zoom;

- door de hoekkavel is er veel tuinbeleving;

- zonnig georiënteerde tuin (zuid);

- voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en deel isolatieglas;

- CV verwarmd (Nefit Smartline HR combiketel bouwjaar 2008);

- qua elektrisch energiezuinig, er zijn 13 zonnepanelen (20,8m²) geplaatst die jaarlijks ca. 2.500 tot 2750 kWh terugwinnen;

- garage/berging is lang 6m en breed 2,89m en deels bezolderd;

- de carport is geschikt om een caravan onder te plaatsen;Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.