verkocht onder voorbehoud2E EXLOERMOND
Zuiderdiep 255

€ 169.500,- k.k.


2e Exloërmond - Zuiderdiep 255

Vraagprijs: € 169.500,- k.k.Bent u op zoek naar vrijstaand wonen op een landelijk plekje met een slaap- en badkamer op de begane grond? Dan is deze woning iets voor u!Vrijstaande, levensloopbestendige woning met slaap- en badkamer op de begane grond, in het prachtige Mondengebied (vergezichten over een landelijke omgeving) op 1895m² eigen grond. De diepe tuin biedt naast veel privacy de ruimte aan een ruime garage en een tuinhuis.Indeling:

Begane grond: Entree/hal (ca. 11,1m²), woonkamer (ca. 25,7m²) met gashaard en open keuken (ca. 8,9m²) welke is voorzien van een speelse keukenopstelling met diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap en losse koelkast), werk/slaapkamer (ca. 7,7m²), vanuit de hal toegang tot een slaapkamer met 2 vaste kasten (ca. 12,2m²), badkamer (ca. 3,5m²) voorzien van douchecabine, wastafel en designradiator, tussenhal, toilet voorzien van wandcloset met fonteintje, royale tuinkamer (ca. 20,9m²) met houtkachel en schuifpui naar de tuin, garage/berging (ca. 12,5m²) met zolder.

Verdieping: zolderruimte (bereikbaar middels losse trap).Goed om te weten:

- Bouwjaar 1900 (Volgens Bag-Viewer), in latere jaren is de woning vergroot middels de aanbouw van een verbinding tussen de woning en de garage. In de een deel van de garage is de tuinkamer gerealiseerd;

- Onderhoudsarm door de toepassing van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Het woongedeelte is voorzien van plafondisolatie;

- Verwarmd middels CV (Remeha HR);

- De woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond;

- In de tuin ligt een voormalig zwembad die in gebruik is als vijver (8 x 4 x 1,40 diep).Omgevingsinformatie:

De woning ligt in het zogenaamde Mondengebied welke zich kenmerkt door landelijke vergezichten, daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 5 km van de woning. Tweede Exloërmond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, o.a. een supermarkt, tennisbanen, voetbalveld, sporthal en 2 basisscholen.