verkochtBUINERVEEN
Zuiderstraat 24

€ 225.000,- k.k.


Buinerveen – Zuiderstraat 24

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Op zoek naar een royaal perceel (ca. 4.020m² eigen grond), vrije ligging met vrij uitzicht en plaats voor uw dierenhobby? Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u van de ruimte dit perceel u te bieden heeft!

Het woongedeelte bestaat uit een boerderijtje die in 1952 gebouwd is en in 1976 vergroot is. Het boerderijtje wordt keurig bewoond, buitenom is onderhoud gewenst. Er zijn 3 bijgebouwen met genoeg bergruimte of stalruimte.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 12,6m²) met tegelvloer, toilet met fonteintje, keuken (ca. 10m² met inbouwkeuken voorzien van losse apparatuur en ondergelegen kelder, woonkamer (ca. 28,1m²) met grenen vloerdelen, doucheruimte (ca. 2,8m²) met douche en wastafel, slaapkamer in gebruik als bijkeuken (ca. 6m²), slaapkamer (ca. 6,2m²), slaapkamer (ca. 8,8m²) en slaapkamer (ca. 7,4m²).

Verdieping (via schuiftrap bereikbaar, ca. 22,8m²): slaapvertrek (6,8m²) en zolderruimte.Handig om te weten:

- Bouwjaar 1952, verbouwd in 1976 (geheel gestript en opnieuw ingedeeld en ingericht, enkel de verdiepingsvloer is blijven liggen);

- Cv verwarmd (Nefit HR combiketel. Bouwjaar is onbekend, vermoedelijk 2001);

- Isolatieglas in woonkamer en keuken en achterste slaapkamer, de overige ruimten enkel glas;

- Vloerisolatie onder de woonkamer;

- De keuken is vernieuwd in 2011 en voorzien van losse apparatuur (gaskookstel met elektrische oven, afzuigkap en vaatwasser).Op de royale kavel zijn nog 3 bijgebouwen gesitueerd, te weten:

- een stalen garage/berging (L 5,83m bij B 3,29m) voorzien van elektrische deur;

- stenen schuur (L 6,09m bij B 3,17m) met golfplaten gedekt (asbestvrij);

- overkapping (L 3,55m bij B 9,05m).Omgevingsinformatie:

Buinerveen is een fraai landelijk dorp in lint bebouwd met grotendeels vrijstaande woningen en boerderijen.

De plaats Buinerveen grenst aan de Hondsrug, een mooie prachtige bosrijke omgeving. De plaats Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen is gelegen op ca. 6km afstand. Daarnaast is het Oost-Groningse Stadskanaal op ca. 8km gelegen met uitgebreide voorzieningen (o.a. overdekt winkelcentrum, ziekenhuis, theater en bioscoop).

In de nabije omgeving van de woning vindt u een peuterspeelzaal en basissch(o)ol(en).