verkochtKLIJNDIJK
Hoofdweg 33

€ 395.000,- k.k.


Klijndijk – Hoofdweg 33

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.Op en top Drentenieren kunt u in dit verrassend en sfeervol rietgedekte vrijstaande landhuis.De woning heeft een speelse indeling en geeft u voor een fraai uitzicht op het voorgelegen bosperceel en laten u aan de achterzijde in de sublieme uitbouw opgaan in de riante achtergelegen tuin.

Een brede doelgroep zal zich hier zien wonen, de woning is levensloopbestendig en beschikt in totaal over 3 slaapkamers.Op het perceel van 966m² eigen grond treft u een vrijstaande stenen schuur met aangebouwde overkapping en enkele houten bijgebouwen aan.Onderverdieping: riante slaapkamer / ontspanningsruimte ( 32.7 m²) met sauna.

Begane grond: hal, entree met trappenhuis, tuingerichte woonkamer (33,8m²) met sfeervolle gebinten, vele raampartijen en toegang tot het achtergelegen verhoogde terras, vanuit de centrale hal heeft u tevens toegang tot de 1e slaapkamer (ca.11,7m²) toilet met fonteintje en badkamer met elektrische vloerverwarming, wastafelmeubel en inloopdouche. In de oorspronkelijke woning treft u aan de voorzijde de eetkamer (ca. 20.35m²) met inloopkast (ca. 2.9m²), keuken (ca. 15,75m²) met dubbele opstelling: gaskookstel met oven, vaatwasser, losse koeler en losse magnetron, bijkeuken (ca. 7,1m²) met witgoedaansluitingen, achterentree en slaapkamer (ca. 8,4m²).

Verdieping: boven het voorhuis is een ruime zolderruimte met een stahoogte van 1,73m.Bijgebouwen:

- schuur (ca. 14,85m², L 4,67m bij br 3,18m) met overkapping (ca. 10,6m²);

- Houten schuurtje (ca. 8,7m²);

- Houten schuur (ca. 6m²);Goed om te weten:

- bouwjaar 1920;

- v.v. gevel- dak en grotendeels vloerisolatie alsmede geheel isolatieglas;

- verwarmd middels centrale verwarming met vloerverwarming in de aanbouw en eetkamer;

- warmgarant contract (lease) cv-ketel 12 jaar €27,50,- per maand;

- de huidige eetkamer kan indien gewenst ook uitstekend worden ingericht als slaap- of werkkamer.Omgevingsinformatie:

Klijndijk is een gezellig Drents dorp en is centraal gelegen nabij Emmen (slechts 10 autominuten), Odoorn (met verschillende voorzieningen zoals een basisschool en een bakker) en Exloo en biedt een perfecte aansluiting op de autoweg N 34/A 37, met snelle verbindingen naar het westen en Duitsland.