verkocht onder voorbehoud2E EXLOERMOND
Zuiderdiep 204 A

€ 265.000,- k.k.


Tweede Exloërmond - Zuiderdiep 204A

Vraagprijs: € 265.000,- k.k.Op fraaie hoeklocatie gelegen vrijstaande woning (bungalow) met royale vrijstaande stenen schuur. Het geheel is gelegen op een perceel van 1.474m² eigen grond. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig kantoor. De ruime schuur is groot 127m² en is ideaal als hobby-/werkruimte of bv. voor stalling van camper of caravan.Indeling:

Begane grond: entree/hal met toegang tot slaapkamer aan voorzijde (ca. 9.8m²), royale woonkamer met fraaie serre-uitbouw (totaal. ca. 42.6m²), woonkeuken (ca. 15.2m²) met inbouwkeuken en toegang tot de kelder en voorts naar slaapkamer (ca. 8.6m²), achterhal met toegang tot (ouder-)slaapkamer (ca. 9.16m²) voorzien van schuifwandkast, toilet, kantoor (ca. 4.9m²) en badkamer (ca. 8.2m²) met wastafelmeubel en bad-/douchecombinatie en witgoedaansluitingen.Achter de woning staat een royale vrijstaande stenen schuur (ca. 127m², de exacte afmetingen zijn 9.6m¹ x 13.1m¹) welke is voorzien van krachtstroom, een schuifdeur en een sectionaaldeur.Goed om te weten:

- Bouwjaar 1966, de serre is aangebouwd in 1996;

- Verwarmd middels Remeha Calenta bjr. 2012 (eigendom);

- Voor 99% voorzien van isolerende beglazing;

- Levensloopbestendig door slapen en baden op de begane grond;

- Onderhoudsarm door de toepassing van kunststof goten/windveren en deels kunststof kozijnen;Omgevingsinformatie:

De woning ligt in het zogenaamde Mondengebied welke zich kenmerkt door landelijke vergezichten, daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 10km van de woning. Tweede Exloërmond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, o.a. een supermarkt, tennisbanen, voetbalveld, sporthal en 2 basisscholen.