verkochtDROUWEN
Tiekamp 24

€ 350.000,- k.k.


Drouwen – Tiekamp 24:

BIEDEN VANAF: € 350.000,- k.k. *Verrassende vrijstaande en onder architectuur gebouwde woning met stenen garage gelegen in het gezellige Hondsrugdorp Drouwen. De woning staat op een perceel van 508m² eigen grond met een ideale tuinligging op de zonzijde.* Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.De woning is verrassend te noemen vanwege de ruime onderverdieping welke aanwezig is alsmede de aanwezigheid van een heuse (inpandige) bed and breakfast. Uiteraard is er de mogelijkheid om in overleg met onze verkopers de huidige B&B voort te zetten of om het geheel weer als volledig woonhuis te gebruiken met maar liefst 6 slaapkamers! Ook is het gebruik als kantoor aan huis ideaal vanwege de eigen aparte ingang.Indeling:

Onderverdieping: hal met aan weerszijden bergruimte, ketelruimte en toilet (sanibroyeur), ruime kamer welke thans als slaapkamer in gebruik is (ca. 21.9m²) met sauna, wastafelmeubel en douchecabine, voorts nog een 2e kamer (ca. 15.9m²) welke in gebruik is als kastenkamer/opslagruimte.Begane grond (huidige bed and breakfast): entree/hal met trapopgang, toilet, eetkamer (ca. 9.8m²) met eenvoudige doch nette keukenopstelling.

1e verdieping (thans onderdeel bed and breakfast): overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 11.2m², 8.4m² en 6.7m²), badkamer (ca. 4.8m²) met hoekbad, inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel.Begane grond (prive-gedeelte): woonkamer (ca. 37.9m²) met sfeervolle gashaard en openslaande tuindeuren, eetkamer (ca. 14m²), open keuken met keukenopstelling in U-vorm (v.v. gaskookplaat, afzuiging, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron), bijkeuken/berging met wasmachineopstelling, tussenportaal met achterentree welke binnendoor leidt naar de ruime garage (ca. 28.2m²).Overige informatie:

- Origineel bouwjaar: 1980, daarna in de loop der jaren gemoderniseerd (o.a. is in 2006 de zitkuil in de

woonkamer verhoogd tot vloerniveau begane grond en zijn de serredeuren geplaatst);

- Voorzien van dak- en gevelisolatie en isolerende beglazing;

- Grotendeels verwarmd middels heteluchtverwarming (Brink B25 HR, bouwjaar 2017), warm water en

aantal radiatoren via Remeha Avanta combiketel (bouwjaar ca. 2007);

- Er is nog een zolderverdieping middels trap bereikbaar vanaf de overloop;

- De tuin is netjes aangelegd en beschikt over een vijver met sfeervol prieeltje;

- Enkel een bezichtiging geeft u een juiste indruk van deze karaktervolle woning!Omgevingsinfo:

Drouwen is een prachtig zanddorp direct op de Hondsrug en in een bosrijke omgeving gelegen. Drouwen ligt op ca. 3 km van Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen. Deze centrumplaatsen zijn met de auto binnen een half uur te bereiken.