verkochtMUSSELKANAAL
Verbindingsweg 6

€ 159.000,- k.k.


Musselkanaal – Verbindingsweg 6

Vraagprijs: € 159.000,- k.k.Klussers gezocht!Gelegen op een royaal perceel van 866m² eigen grond staat deze deels gerenoveerde en deels nog af te (ver-)bouwen vrijstaande woning. Deze woning is in 1925 gebouwd, beschikt over 2 slaapkamers en heeft een achtertuinligging op het zuid-oosten.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, L-vormige woonkamer (ca. 38m²) met open keuken (ca. 8.5m²) v.v. inbouwkeuken en toegang tot kelder, achterhal met achterentree alwaar zich een eenvoudige doucheruimte en (separaat) toilet bevinden.

1e verdieping: overloop en 2 slaapkamers (resp. ca. 9.8m² aan voorzijde en ca. 6.8m² aan achterzijde).Handig om te weten:

- Bouwjaar ca. 1925; vanaf 2013 is het voorhuis voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2017), is de gevel gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd en is de elektra vernieuwd;

- De gevel bestaat uit een halfsteens buitenmuur met klampmuur waarna er aan de binnenzijde glaswol-isolatie is aangebracht en afgetimmerd met gips;

- De slaapkamer aan achterzijde is eveneens van binnenuit nageïsoleerd met glaswol (dak en knieschotten);

- Verwarmd middels CV, type Remeha Avanta CW4, bouwjaar 2013;

- De bijgebouwen bevinden zich in een matige staat van onderhoud;

- Ter info: het voornemen van huidige eigenaar is altijd geweest om het achterhuis te verwijderen en daar een nieuwe en grotere aanbouw achter te plaatsen.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.