verkochtBORGER
De Slieten 13

€ 199.500,- k.k.


Borger - De Slieten 13

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Gelegen op gewilde locatie in de populaire woonwijk "de Marslanden" staat deze keurig onderhouden halfvrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken/berging en vrijstaande houten garage met voorgebouwde carport. De woning, gelegen op een perceel van ca. 229m² eigen grond, beschikt over 3 slaapkamers (mogelijkheid voor een 4e) en ligt op korte afstand van het centrum van Borger.Indeling:

Begane grond: zijentree/hal, ruime woonkamer (ca. 35.5m²) met tuingerichte keuken met tuindeuren voorzien van nette inbouwkeuken in hoekopstelling, bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin, tussenhal met trapopgang en toilet.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 6.3m², 7.4m² en 12.2m²), badkamer (ca. 2.8m²) v.v. vloerverwarming, douche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e Verdieping (middels vaste trap bereikbaar): zolderruimte met mogelijkheid voor 4e slaapkamer.Handig om te weten:

- bouwjaar 1988, na aankoop in 2013 op diverse punten gemoderniseerd (o.a. nieuwe keuken en badkamer);

- voorzien van dak, gevel- en vloerisolatie;

- voor ca. 98% voorzien van isolerende beglazing;

- verwarmd middels CV (Remeha 2011, lease);

- de keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser;

- de aangebouwde garage is groot ca. 22m².Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.