verkochtDROUWENERMOND
Zuiderdiep 57

€ 185.000,- k.k.


Drouwenmond - Zuiderdiep 57

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.Op zoek naar een landelijk gelegen, levensloopbestendige woning met ruime vrijstaande schuur?Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!De woning heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over de landerijen, beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond en is gelegen op een ruim perceel van 657m² eigen grond waar je tevens de vrijstaande garage van 40m² met veranda treft.Indeling: Kelder (ca. 16m²),

Achterhal met tegelvloer, bijkeuken (ca. 8,4m²) met witgoedaansluitingen, hal (ca. 6,4m²) met trapopgang, badkamer (ca. 6,7m²) met wastafelmeubel, ligbad en douche, slaapkamer (ca. 12,3m²), slaapkamer (ca. 7,8m²), woonkamer (ca. 36,7m²) met open keuken (april 2018: koeler, gaskookplaat, magnetron, elektrische oven, close in boiler), hal (ca. 5,5m²).

Verdieping (ca. 11.37L bij 2,31m = 26m²): overloop/ontspanningsruimte met vaste kast, slaapkamer (ca. 17,33m²).Goed om te weten:

- bouwjaar: 1910;

- v.v. muur- en dakisolatie alsmede gedeeltelijke dubbel glas 99% (m.u.v. voordeur en klein klapraampje woonkamer);

- verwarmd middels CV, Atag HR combi bjr. 2018;

- de woning is in 2018 gemoderniseerd; o.a. woonkamer alsmede nieuwe keuken en radiatoren geplaatst.Omgevingsinformatie:

Drouwenermond is een klein dorp gelegen in een van de “Drentse Monden” tussen Nieuw-Buinen en Gasselternijveen en staat haaks op het “Stadskanaal”. Voorheen lag er in het dorp eveneens een kanaal (“mond”) welke uitkwam in het voornoemde Stadskanaal.

Het dorp Drouwenerrmond laat zich omschrijven als een typisch lintdorp en is gelegen op korte afstand van het centrum van Stadskanaal met een uitgebreid voorzieningenniveau (o.a. winkelcentrum, ziekenhuis, theater en bioscoop). Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.