verkochtNIEUW-BUINEN
Noorderdiep 72

€ 225.000,- k.k.


Nieuw-Buinen - Noorderdiep 72

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Sfeervolle en speels ingedeelde vrijstaande woning welke eenvoudig levensloopbestendig is te maken. De woning is gelegen in de rustige woonomgeving van het Noorderdiep te Nieuw-Buinen en het plaatje wordt gecompleteerd door een prachtige diepe tuin. Het geheel is gelegen op een perceel van 1.245m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: zijentree/hal met trapopgang, toilet (met fonteintje) gezellige woonkamer (ca. 39.6m²) voorzien van houten (Meranti) vloerdelen, houtkachel en openslaande tuindeuren, keuken (ca. 10.9m²) voorzien van inbouwkeuken in hoekopstelling v.v. enige inbouwapparatuur, badkamer (ca. 7.3m²) v.v. ligbad, douchecabine en dubbel wastafelmeubel, aansluitend is een slaapkamer te realiseren door het terugplaatsen van een scheidingsmuur (verkoopster heeft dit gedeelte momenteel in gebruik als eetkamer), achterhal/bijkeuken met achterentree en witgoedaansluitingen. Vanuit de woonkamer is de kelder te bereiken (ca. 8.7m²).

1e verdieping: overloop met schuifwandkast, 2 slaapkamers (resp. ca. 7.1m² aan achterzijde en ca. 4.7m² aan voorzijde).Goed om te weten:

- Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1930 (conform Bagviewer Kadaster), in de jaren '90 is de woning voorzien van nieuwe buitenmuren;

- Vrijstaande houten garage (ca. 26.3m²), gebouwd ca. 1984 (conform Bagviewer Kadaster);

- De woning is uitgaande van het verbouwjaar voorzien van gevel- en dakisolatie alsmede isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit Topline, 2008, eigendom);

- De keuken is voorzien van: oven, gaskookplaat en afzuiging;

- Door het plaatsen van een wand in de eetkamer is eenvoudig een slaapkamer te realiseren;

- Achterop het perceel de beschikking over uw eigen prive-bos!

- Spreekt dit u allemaal aan, maak dan snel een afspraak!Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen. Deze informatie is van algemene inhoud en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze brochure kunnen derhalve geen rechten worden ontleend