verkochtNIEUW-BUINEN
Zuiderdiep 4

€ 299.500,- k.k.


Nieuw-Buinen - Zuiderdiep 4

Vraagprijs: € 299.500,- k.k.Vrij, landelijk en royaal wonen: dat zijn de woorden die mogen vallen bij deze woonboerderij op 1254m² eigen grond. De boerderij leent zich uitstekend voor dubbele bewoning, mantelzorgwoning of kleinschalige Bed & Breakfast.Vrijstaande sfeervolle boerderij, die door de jaren heen diverse malen intern is verbouwd en hierdoor geschikt is voor meerdere doeleinden. De woning is gelegen aan de rand van het buitengebied van Nieuw-Buinen met prachtige vergezichten over de Drentse Hondsrug.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, woonkamer (ca. 38,5m²), woonkeuken (ca. 13,6m²) met keukeninrichting voorzien van diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser), vanuit de hal toegang tot de 2e woonkamer (ca. 41,3m²) met eenvoudig keukenblok v.v. gaskookplaat en koeler, aansluitend een slaapkamer (ca. 16,1m²) en moderne badkamer (ca. 12,7m²) v.v. inloopdouche, wastafel en wandcloset, vanuit de hal is de 2e badkamer toegankelijk (ca. 4,8m²) v.v. ligbad, wastafel en toilet, separate doucheruimte (ca. 2,3m²), toilet met wandcloset, bijkeuken (ca. 4,7m²) voorzien van witgoedaansluitingen, 3e woon-/werkkamer (ca. 24,3m²), 2 slaapkamers (resp. ca. 15,9m² en 6,6m²).

Verdieping: royale overloop (ca. 55m²), 2 slaapkamers (resp. ca. 30,1m² en 24,6m²).Handig om te weten:

- landelijk uitzicht aan de achterzijde, waarbij regelmatig reeën te zien zijn;

- veel privacy in en rond de boerderij;

- grote ruimten in het huis, waarbij op de verdieping eenvoudig meer slaapkamers zijn te creëren;

- levensloopbestendig door slapen en baden op de begane grond;

- zeer geschikt voor dubbele bewoning met mantelzorg of kleinschalige bed and breakfast;

- naast de woning bevindt zich een royale houten schuur (5m x 4m) met carport en overkapping die is voorzien van een buitenkeuken;

- op het terrein bevinden zich verder nog een tuinhuis en een kippenhok.Omgevingsinfo:

De boerderij is gelegen nabij het kenmerkende Hondsruglandschap met veel glooiingen, bos en heide.

Borger is op ca. 5km gelegen met uitgebreide voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden.